reklama
K
kasiulka0901
Gość
Podoba mi się ta kolejka
świetny pomysł na urodzinki
świetny pomysł na urodzinki
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Monia fajna ta kolejka.
Klocki zreszta tez, znalazlam je kiedys, a potem nie umialam na nie trafic.
Klocki zreszta tez, znalazlam je kiedys, a potem nie umialam na nie trafic.
K
konto usuniete
Gość
ale super ta kolejka, chyba kupimy pod choinke
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A ja zamówiłam już dwie układanki
UKłADANKA DREWNIANE KOLOROWE PUZZLE MISIE OD SS!! (460122897) - Aukcje internetowe Allegro
UKŁADANKA DREWNIANA EDU PUZZLE UCHWYTY 27 WZORY (463502947) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy czy sie Tosiowi spodobają.
UKłADANKA DREWNIANE KOLOROWE PUZZLE MISIE OD SS!! (460122897) - Aukcje internetowe Allegro
UKŁADANKA DREWNIANA EDU PUZZLE UCHWYTY 27 WZORY (463502947) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy czy sie Tosiowi spodobają.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ja pojadę do Akpolu (hurtownia z art. dziecięcymi) i zobaczę czy będzie taki miś i układanki, kiedyś kupowałam tam drewniane rybki, żeby zrobić Nikusiowi żyrandol w pokoju, to mieli spory wybór .
Antosiowa a jaki wzór układanki kupiłaś?
A skoro u Nas teraz No1 są teletubisie, to Tomek powiedział, że kupi Nikusiowi maskotkę. Wczoraj byłam w realu i mieli po 60zł taką:
TELETUBBIES TELETUBIS Tinky Winky 28 CM. z piszcza (460126071) - Aukcje internetowe Allegro
ale kupimy chyba tą, bo jest bardziej interaktywna
TELETUBIS GRA I ŚWIECI TELETUBISIE TELETUBBIES (461458865) - Aukcje internetowe Allegro
Antosiowa a jaki wzór układanki kupiłaś?
A skoro u Nas teraz No1 są teletubisie, to Tomek powiedział, że kupi Nikusiowi maskotkę. Wczoraj byłam w realu i mieli po 60zł taką:
TELETUBBIES TELETUBIS Tinky Winky 28 CM. z piszcza (460126071) - Aukcje internetowe Allegro
ale kupimy chyba tą, bo jest bardziej interaktywna
TELETUBIS GRA I ŚWIECI TELETUBISIE TELETUBBIES (461458865) - Aukcje internetowe Allegro
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
A ja sie wkurzyłam bo okazało sie ze w zimowej kurtce z Nexta ktorą kupiłam Julce na allegro po wypraniu zbiło sie to ocieplenie w środku. Niby ma jeszcze dodatkowo polarek zamiast podszewki, ale taki cieniutki i obawiam sie ze w obecnej sytuacji nie bedzie juz taka ciepła no i niestety chyba musze kupic jej jeszcze jedna kurtke
marita21
Mama styczniowa 2007
Disney Interaktywny Kubuś Puchatek MÓWI ŚPIEWA! (456701009) - Aukcje internetowe Allegro
Ten Kubuś jest świetny
Ten Kubuś jest świetny
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Z tych misiów wzięłam wzór1 a z tego drugiego linka wzór 2 z racji zamiłowania Antka do wszelkich pojazdów.Antosiowa a jaki wzór układanki kupiłaś?
Mój małż też wczoraj oglądał te Teletubisie na allegro i też chcemy coś kupić. Antoś ma dmuchaną Po, wszędzie z nią chodzi i całuje, tylko że w przypływie emocji ugryzł ją w antenkę i schodzi z niej powietrze. Dlatego myślimy o maskotce. Ta z drugiego linka jest naprawdę fajna:-).
Podziel się: