reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Kamila ja mam pytanie co do tego monbinezonu co kupilas na allegro, czy on jest zimowy? czy taki raczej jesienny? bo ja mialam taki jeden upatrzony ale sprzedawczyni mi napisala ze on jest raczej jesienny i na pierwsze mrozy, wiec zrezygnowalam z kupna :-(

a ja mam pytanie odnosnie pościelki, tzn nawleczek na kołderke i poduszeczke. jakiej firmy kupujecie? ja wczoraj patrzyłam na takie bezfirmowe i one są strasznie cienutkie, az przezroczyste:eek:
zdecydowałam sie na zakup jednego kompletu 5-czesciowego (poszewki, ochraniacz, kołderka i poduszka) z feretti - cena około 200 zł.
no i fajne są z glucka, tylko też trochę drogie:baffled:
czy 3 zestawy mi wystarczą??

Elu ja chyba wezme z mamo-tato, bo chce miec do tego w komplecie przybornik na lozeczko. No i kupuje 1 zestaw 6 albo 7 czesci. Mam 3 uzywane od znajomej wiec mysle ze ten jeden mi wystarczy. A najwyzej pozniej dokupie.

ja kupuje z allegro od tego samego sprzedawcy do rozek, wydaje mi sie posciel oki:-) kupuje jeden zestaw taki 6 elementowy i do tego jeden komplet na zmaine :-) jak zabraknie to dokupie:-) ale mysle ze jak jeden bedzie uzywany to drugi prany :-)

Elżbietko ode mnie też przekaż spóźnione życzonka :cool2:

Te podpaski poporodowe to z Belli kupiłaś ? Ponoć wszystkie one są takie OGROMNE, że spotkane na porodówce dziewczyny podkreślały, by zakupiś sobie o rozmiar większe majtki poporodowe lub jakieś bawełniane, jeśli nie chcecie lub wasz szpital ich nie wymaga.

W Bytomiu pościel z Glucka (baldachim, ochraniacz, poszwa,poszewka i wkłady do nich) kosztowała 130 pln, ale ta najtańsza. Inne są już droższe, bo mają np. ręczne hafty lub są z lepszych materiałów. Mi też się podobają te pościele, bo utrzymują wzór, a nie obcinają nóg miskowi ;-)

Aph ... a ile kosztuje komplet z przybornikiem ? Masz link ?

Karlam ... a ty kupujesz jednak z moskitierą ? Ja bym chciała, tylko w kompletach jest dość droga, z resztą osobno kosztuje 100 pln.

reklama
tak, podpaski belli. owszem są ogromne, ale dobrze się na nich leży:-), tzn większosc tego co cieknie jak lezysz, to trafia w te wielkie podpaski. a jak sie chodzi to troche pewnie niewygodnie. ale to preciez na pierwsze mysle 3-4dni. bo później krwawienie juz się zmniejsza.

co do poscieli ja wypęłnienie chce z feretti. z glucka widziałam fajne, ale powyzesz 100 zł za 3-czesci( nawleczki i ochraniacz)
z drewexu tez są fajne,a le oni w wiekszosci mają wykończenie na ochranaiczch z falbanką, a mi sie to za brdzo nie podoba:baffled:

moskiteria fajny jest na allegro w kolorze białym lub niebieskim. jak coś to jego kupie. tylko ciekawa jestem z cegoon jest zrobiony? z woalu? czy to taka zwykła firanka?

Do góry