reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

o rany kocham sklepy meblowe!!!! jakbym mogla to bym co tydzien wymieniala meble i urzadzala pokoiki :))) ja juz sie nie moge doczekac zakupow do pokoju malenstwa tylko najpierw musimy znalezc mieskzanie ;)

reklama
Ach kurcze dziś też skoczę na taki rajd lumpkowy i nie tylko będę szukać spodni na słonicę ale pokopię też za czymś maleńkim i słodkim ;)

uuj na spodenkach po praniu wyszly leciutkie zazulcenia :/ ale widac generalnie wtedy jak sie im baaaardzo dobze przyjzec wiec moze nikt nie zauwazy:p

MariOla
mi też się podobają meble z Mamuta z Ikei. Wprowadzam się przed zimą ( mam nadzieję...) do domku i będę miała pusty pokoik do urządzenia. Fajne sa też zestawy dla niemowlaków (komoda , szafa, lóżeczko), ale sa drogie, a i tak w łóżeczko niemowlęce trzeba będzie wymienić na jakis tapczanik. Widziałam lóżeczka o długości 140 cm i trochę szersze od standardowych, z których robi się później tapczanik- raczej praktyczne.

Aniay ...... spróbuj zaprać z solą albo z cytryną ... ja ciuszki szmateksowe często tak traktuję i wiele małych przoczonych plamek już się pozbyłam

Kamila ... Łóżeczko z Mammuta jest malutkie i nie ma szuflady, na której mi zależy, więc odpada ... ja łóżeczko kupię z Klupś'ia ... Łóżeczko, materacyk, pościele wraz z poszewkami, prześcieradełko, ochraniacze i baldachim wyjdą nieco ponad 500 pln i już moja mam się na nie zapisała i kupuje je w grudniu, jako pierwszy prezent świąteczny dla maleństwa :)

MariaOla
weszłam na strone Klupuśia- rzeczywiście śliczne te posciele. czyli łóżeczko mamuta ma mniej niż standardowe 120/60? A co myślisz o łóżeczku z płozami- kołysce? Moja mama oczywiście przeciwniczka bujania twierdzi , że bujć dziecko można trochę w wózku a nie w łóżeczku....Ale z tego co czytałam na forach to jak gondola umocowana była na paskach to bujac można było. A teraz to już prawie takich wózków nie ma i przez te bujanie luzują się śrubki....i może wózek sie potem telepać...

reklama
Ja nie chciałabym nauczyć swojej pociechy bujania, a raczej zasypiania w wóżko, bo uważam, że od tego jest łóżeczko ... no i właściwie dlaczego nie z płozami ... teraz są fajne łóżeczka, które mają blokadki na te płozy i mogą być kołyską lub łóżeczkiem, tylko niestety są nieco droższe. Osobiście ja jestem za takim rozwiązanie, ale co kupię to się jeszcze okaże, po konsultacji ze sponsorką mamą :)

Do góry