aph, wiesz, naprawdę nie mogę ci powiedzieć: "nie, nie kupuj szklanej". To musi być twój wybór, ale jeśli chodzi o higienę, to tak samo domyjesz plastikową jak szklaną. Mnie tylko wkurzały te plastikowe o wymyślnych kształtach; wygiete, takie "rozdwojne' (z dziurką do trzymania w srodku) No te to naprawdę trudno domyć, bo szczotka trudno wszędzie dociera.
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Xandii jak cos to wszystko bedzie na Ciebie. ;-) Nie no stwierdzilam, ze jakbyu cos to do sklepu z takimi rzeczami nie mam daleko i zawsze mozna dokupic. A po co ma lezec jak nie bedzie wykorzystana.
kamamamusia
Fanka BB :)
aph uświadom swojemu Piotrkowi, ze łóżeczko, materac trzeba rozstawić miesiąc wcześniej, zeby wywietrzały wszystkie sklepowe zapachy, lakiery. Powiedz mu , ze jak przyniesiesz noworodka to nie może wszystko śmierdziec "nowością". Na watku chyba wrześniówek czytałam, że jednej dziewczynie materac stał ponad miesiąc w łóżeczku i cały czas śmierdział...
Jezu, ubieranie łózeczka - tego nie można dać zrobić teściowej!!!!
Jezu, ubieranie łózeczka - tego nie można dać zrobić teściowej!!!!

aph
Kamilala no tak mu wlasnie powiedzialam, to stweirdzil, ze za duzo czytam i to wszystko przez to. No ale na koniec powiedzial, ze i tak zrobimy tak jak ja chce, bo przeciez jestem uparta.
To jest fakt, ze chocbym miala sama po to lozeczko jechac, to i tak dopne swego. To zeby nie kupowac wczesniej to jeszcze jakos przezylam, bo w sumie skad facet ma wiedziac o pewnych rzeczach, nasluchal sie, ze nie wolno bo pecha przynosi i takie tam, ale to z tym ubieraniem lozeczka, to poprostu mna zatrzeslo.
Dobrze, ze szybko sie zorientowal, ze cos jest nie tak i dopowiedzial, ze ubiore sama a dziecko polezy 10 minut na tapczanie. 

kamilala nie zostawiaj, to prawdziwa frajda! Ja ze sto razy rozbierałam i wkładałam pościel, bo mi cos nie pasował. ale tak naprawdę, to sprawiało mi to prawdziwą przyjemność, tym bardziej, jak sobie pomyślałam, kto tu niedługo będzie sobie spał....
kamamamusia
Frajda, frajda! Ja juz ponad 2 miesiące nie mogę się zdecydowac jaka pościel kupic...jak ja będę miec to pewnie baldachim będę nosić na głowie

A ciuszki to tez wykładam do obejrzenia często, przekładam, układam, oglądam...chyba kota w nie zapakuję :-)
same oceńcie- czy ładny byłby z niego dzidziuś....:-)

A ciuszki to tez wykładam do obejrzenia często, przekładam, układam, oglądam...chyba kota w nie zapakuję :-)
same oceńcie- czy ładny byłby z niego dzidziuś....:-)
aph
Kamilala sliczny kociak. Uwielbiam rude kocurki.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Kamila sliczny kicius, tylko mam pytanko (tylko sie nie denerwuj) robilas sobie badania na toksoplazmoze?
kamamamusia
tak, tak ,robiła ja robiła...
nie byłam chora, i dwa razy dodatkowo musze zrobic jakis tam czynnik na tokso. A jak urodze to się zaszczepię...żeby potem znowu tych badań nie powtarzac niewiadomo ile razy....
nie byłam chora, i dwa razy dodatkowo musze zrobic jakis tam czynnik na tokso. A jak urodze to się zaszczepię...żeby potem znowu tych badań nie powtarzac niewiadomo ile razy....
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja mam swinke morska i pieska i nie wiem czy tez nie powinnam zrobic takich badan :-( tylko ze to sie chyba robi na poczatku?

Podziel się: