reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Nie, prosty jak barszcz!!! :-D:-D:-D:-D świetny, czemu ja na to nie wpadłam :confused: ;-)

Ja się wycwaniłam i w tym roku poprosiłam teściową by w ramach prezentu dla wnuka upiekła mu torta na jedną imprezę :-D Nie odmówiła :-D:-D:-D A na drugą imprezę kupiłam torcik do zrobiania ... taki z kartonika. Prosty przepis - na zasadzie wrzuć wszystko do miski i wymieszaj ;-) Muszę dodać tylko wiśnie, mleko i chyba nic więcej ;-) Ciekawe tylko jak to będzie smakowało :confused:

reklama
Nasz torcik :-)

Załączniki

• Koala.jpg
    Koala.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 41
Aph jak każda z Was ;-):-p
Monika o to przepis::rofl:
1. Ciepło się ubieramy
2. Ładujemy dzieci na sanki
3. Idziemy do cukierni
4. Wybieramy tort
5. Płacimy
6. Przynosimy tort do domu :cool2:
Mam nadzieję , ze przepis niezbyt skomplikowany :-p

nie mogę:-D:-D:-D tynka jestes the best:-p:-D:-D

Elma super ten wasz koala:tak:

Monia tez jestem ciekawa jak wyjdzie ten z kartonika i czekam na relacje;-)

Elma super ten torcik. :tak:

A my sie w koncu zdecydowalismy na lozko dla Roberta.
Wczoraj troche pojezdzilismy po sklepach meblowych w okolicy i nic nie znalezlismy ciekawego.
No i po te pojedziemy w sobote.
Wstepnie wymyslilam, ze chce niebieskie, ale jak zobacze na zywo, to moge jeszcze zmienic zdanie. Jak to ja. :tak:

IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka

Dzieki.
Antosiowa 160x70. Takie chcielismy bo 2m nam nie wejdzie do pokoju, a na 1,80 jakos ciezko znalezc jakies fajne dzieciece. :dry:

reklama
Tynka, skorzystałam dziś z Twojego przepisu na tort:-p:-D.
Antosiowa, my też mamy lampkę z Biedronki, ale nie stojącą tylko wiszącą na ścianie:tak:. Był chyba jeszcze w między czasie wkładane do kontaktu:-D. Ogólnie fajna sprawa i stosunkowo tania:tak:.

Do góry