reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
my znow z tylu jestesmy bo u nas takie cos nawet do glowy mi nie przyszlo(i jemu tez:confused:)
jestesmy na etapie 'otwieram drzwi kluczami"
ale te klamki pomyslowe:tak:

tynka a co za akcja prapetowa u was byla?

Oj dawno to było .........jak te dzieci we Wrocławiu wypadły to chyba tydzień później Emilka weszła na parapet w swoim pokoju i nie umiała zejść ............chwytała się klamki ................rozszczelniła okno ..............z otworzeniem miałaby problem ...bo okna są wielki i u nas w domu jest podciśnienie i generalnie sie ciężko okna otwiera ( tą większą część, bo z węższą to wiadomo ....) ja byłam w łazience a Paweł w sypialni ...........piszczenie i płacz spowodował , ze wyszłam .......mało zawału nie dostałam jak ją tam zobaczyłam............:baffled: no i od razu tego samego dnia do marketu i nowe klamki kupiliśmy .........właśnie takie na kluczyk ..............:tak:na razie mam spokój ........ale pewnie do czasu .....................

help!!!:szok::szok::szok: rozwalila sie Nikusiowa fura - parasolka i szybko musimy kupic nowa!!
Mialabym prosbe do tych co jezdza na parasolkach o porade!mi najbardziej zalezy na tym zeby miala rozkladane oparcie i wysoka raczke(to dla mnie bardzo wazne w tym chicco mielismy za niska okolo 104cm) ja jestem wysoka i mi sie nie wygodnie prowadzilo:no:
myslalam o czyms takim:
SUPER LEKKA PARASOLKA BEBE CONFORT VIVA WYS GRATIS (378051100) - Aukcje internetowe Allegro

chociaz nie wiem ile dokladnie ma tutaj raczka ale reszta
super;-)

i cos z tanszych
WÓZKI SPACEROWE PATTI SCHARON 2KOLORY SPR@WDŹ! (378997590) - Aukcje internetowe Allegro

i taki:
CHICCO *LITEWAY* + Folia+Barierka 5 KOLORÓW !!! (382946516) - Aukcje internetowe Allegro

i ostatni:-p

SUPER OKAZJA NOWOŚĆ 2008+GRATIS FOLIA (380337457) - Aukcje internetowe Allegro

podpowiedzcie jakie macie i czy sie sprawdzaja plis:zawstydzona/y:

Martuchaa ja mam Spacerówka CONECO TRAFFIC wys. 0zł+FOTELIK (378660630) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam w lutym i jestem póki co bardzo zadowolona, rączki nie będą dla ciebie na pewno za nisko bo ja mam 172cm i są dla mnie OK i dla małża mojego też :tak:. Muszę Ci jednak powiedzieć, że o Coneco słyszałam wiele złych opinii, ale ja polecam :tak:. Jest dość lekki, barierki w ogóle nie używam, pokrowiec może z 2 razy mi się zdażyło użyć, rozkłada się prawie na płasko, jak na parasolkę w miarę duże kółka i cena przystępna. Ona ma ten bajer, że się dodatkowo budka rozpina (ten sprzedawca akurat tego nie pokazuje na zdjęciach) i przydało się to już nie raz, jak nagle padać zaczęło albo wiatr bardzos ilny się zerwał jak Nikuś spał. Całą tapicerkę, łącznie z budką wrzucam do pralki, choć producent nie dopuszcza takiej opcji :-p, ale przetestowałam i da radę. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć? Pytaj chętnie pomogę :tak:

geperty no wlasnie przejrzalam watek o spacerowkach i widzialam ze kupilas coneco traficc.Juz tez sie nad nia zastanawialam:tak:i jak dla mnie ma same plusy, kupilabym cos z takich zwyklych co nawet ponizej 100zl sa na allegro ale chce przejezdzic zime i calkiem pozbywamy sie duzej spacerowki bo juz obiecalam wiec musze miec cos solidniejszego.
A widze ze te coneco faktycznie sa fajne:tak:
jedyne co mnie przeraza to dalej ta raczka!!:szok::-p bo tam jest niby napisane ze ona ma 104cm a ja tyle mialam w chicco i caly czas sie garbilam i zle mi sie jechalo.
Dlatego mialabym prosbe zebys mi zmierzyla:-psorki ze tak smece ale mysle ze rok mi Nikus jeszcze pojezdzi(tym bardziej ze ma opoznienie z chodzeniem) a dobrze ze chicco sie zepsula bo juz nie wyrabialam tak nisko bylo hehe:-)

teraz juz sie zastanawiam tylko nad dwoma(siedzialam do nocy i wszystko przeanalizowalam:-D:-D)
wlasnie ta coneco i
HB*MACLAREN TECHNO XLR+SUN PARASOL PARASOLKA W-WA (382633508) - Aukcje internetowe Allegro

musze skonsultowac z tatusiem bo on obiecal nowy wozio:szok::-D:-D tyle ze Maclaren wyjdzie nas moze okolo 500zl max bo funt nisko stoi i w uk sa promocje:tak:;-)

reklama
kurcze martucha nie moge niestety otworzyc w pracy tych linków wiec sie nie wypowiem co do nich. Ja mam parasolke espiro, ale niestety nie pamietam modelu. Jestem z niej dosc zadowolona, niechcaiłam jakiejs drogiej i za ta zapłaciłam cos ok 360 zł (chyba). jest rozkładana na płask, jest dośc szeroka, a mi własnie na tym zalezało zeby Julka nie musiała sie w niej bardzo gnieść, ma dosc duze kółka jak na parasolke. w naszej niema regulowanej wysokosci raczki, ale w innym modelu (tyle ze ona byłą troszke wezsza) była długośc regulowana, z tym ze moj mąż ktory ma ok1,8 ma ok. Ogólnie rzecz biorąć jestem z niej dość zadowolona, jednak parasolka to parasolka i nigdy nie bedzie sie jej tak prowadzić i niebędzie taka wygodna dla dziecka jak tradycyjna spacerówka. My jednak spacerówke odstawiliśmy juz dawno, zreszta została juz nawet sprzedana i uzywamy tylko parasolki

Do góry