reklama
K
konto usuniete
Gość
my znow z tylu jestesmy bo u nas takie cos nawet do glowy mi nie przyszlo(i jemu tez)
jestesmy na etapie 'otwieram drzwi kluczami"
ale te klamki pomyslowe
tynka a co za akcja prapetowa u was byla?
jestesmy na etapie 'otwieram drzwi kluczami"
ale te klamki pomyslowe
tynka a co za akcja prapetowa u was byla?
T
tynka
Gość
Oj dawno to było .........jak te dzieci we Wrocławiu wypadły to chyba tydzień później Emilka weszła na parapet w swoim pokoju i nie umiała zejść ............chwytała się klamki ................rozszczelniła okno ..............z otworzeniem miałaby problem ...bo okna są wielki i u nas w domu jest podciśnienie i generalnie sie ciężko okna otwiera ( tą większą część, bo z węższą to wiadomo ....) ja byłam w łazience a Paweł w sypialni ...........piszczenie i płacz spowodował , ze wyszłam .......mało zawału nie dostałam jak ją tam zobaczyłam............ no i od razu tego samego dnia do marketu i nowe klamki kupiliśmy .........właśnie takie na kluczyk ..............na razie mam spokój ........ale pewnie do czasu .....................
K
konto usuniete
Gość
o jaaaa - no to faktycznie niezle i jeszcze jak to bylo po tej tragedii to wyobrazam sobie twoj strach
T
tynka
Gość
No ja już ją widziałam leżącą na trawniku .........a mieszkamy na 5 pietrze
K
konto usuniete
Gość
help!!! rozwalila sie Nikusiowa fura - parasolka i szybko musimy kupic nowa!!
Mialabym prosbe do tych co jezdza na parasolkach o porade!mi najbardziej zalezy na tym zeby miala rozkladane oparcie i wysoka raczke(to dla mnie bardzo wazne w tym chicco mielismy za niska okolo 104cm) ja jestem wysoka i mi sie nie wygodnie prowadzilo
myslalam o czyms takim:
SUPER LEKKA PARASOLKA BEBE CONFORT VIVA WYS GRATIS (378051100) - Aukcje internetowe Allegro
chociaz nie wiem ile dokladnie ma tutaj raczka ale reszta
super;-)
i cos z tanszych
WÓZKI SPACEROWE PATTI SCHARON 2KOLORY SPR@WDŹ! (378997590) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
CHICCO *LITEWAY* + Folia+Barierka 5 KOLORÓW !!! (382946516) - Aukcje internetowe Allegro
i ostatni
SUPER OKAZJA NOWOŚĆ 2008+GRATIS FOLIA (380337457) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedzcie jakie macie i czy sie sprawdzaja plis
Mialabym prosbe do tych co jezdza na parasolkach o porade!mi najbardziej zalezy na tym zeby miala rozkladane oparcie i wysoka raczke(to dla mnie bardzo wazne w tym chicco mielismy za niska okolo 104cm) ja jestem wysoka i mi sie nie wygodnie prowadzilo
myslalam o czyms takim:
SUPER LEKKA PARASOLKA BEBE CONFORT VIVA WYS GRATIS (378051100) - Aukcje internetowe Allegro
chociaz nie wiem ile dokladnie ma tutaj raczka ale reszta
super;-)
i cos z tanszych
WÓZKI SPACEROWE PATTI SCHARON 2KOLORY SPR@WDŹ! (378997590) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
CHICCO *LITEWAY* + Folia+Barierka 5 KOLORÓW !!! (382946516) - Aukcje internetowe Allegro
i ostatni
SUPER OKAZJA NOWOŚĆ 2008+GRATIS FOLIA (380337457) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedzcie jakie macie i czy sie sprawdzaja plis
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Martuchaa ja mam Spacerówka CONECO TRAFFIC wys. 0zł+FOTELIK (378660630) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam w lutym i jestem póki co bardzo zadowolona, rączki nie będą dla ciebie na pewno za nisko bo ja mam 172cm i są dla mnie OK i dla małża mojego też . Muszę Ci jednak powiedzieć, że o Coneco słyszałam wiele złych opinii, ale ja polecam . Jest dość lekki, barierki w ogóle nie używam, pokrowiec może z 2 razy mi się zdażyło użyć, rozkłada się prawie na płasko, jak na parasolkę w miarę duże kółka i cena przystępna. Ona ma ten bajer, że się dodatkowo budka rozpina (ten sprzedawca akurat tego nie pokazuje na zdjęciach) i przydało się to już nie raz, jak nagle padać zaczęło albo wiatr bardzos ilny się zerwał jak Nikuś spał. Całą tapicerkę, łącznie z budką wrzucam do pralki, choć producent nie dopuszcza takiej opcji , ale przetestowałam i da radę. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć? Pytaj chętnie pomogę
kupiłam w lutym i jestem póki co bardzo zadowolona, rączki nie będą dla ciebie na pewno za nisko bo ja mam 172cm i są dla mnie OK i dla małża mojego też . Muszę Ci jednak powiedzieć, że o Coneco słyszałam wiele złych opinii, ale ja polecam . Jest dość lekki, barierki w ogóle nie używam, pokrowiec może z 2 razy mi się zdażyło użyć, rozkłada się prawie na płasko, jak na parasolkę w miarę duże kółka i cena przystępna. Ona ma ten bajer, że się dodatkowo budka rozpina (ten sprzedawca akurat tego nie pokazuje na zdjęciach) i przydało się to już nie raz, jak nagle padać zaczęło albo wiatr bardzos ilny się zerwał jak Nikuś spał. Całą tapicerkę, łącznie z budką wrzucam do pralki, choć producent nie dopuszcza takiej opcji , ale przetestowałam i da radę. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć? Pytaj chętnie pomogę
K
konto usuniete
Gość
geperty no wlasnie przejrzalam watek o spacerowkach i widzialam ze kupilas coneco traficc.Juz tez sie nad nia zastanawialami jak dla mnie ma same plusy, kupilabym cos z takich zwyklych co nawet ponizej 100zl sa na allegro ale chce przejezdzic zime i calkiem pozbywamy sie duzej spacerowki bo juz obiecalam wiec musze miec cos solidniejszego.
A widze ze te coneco faktycznie sa fajne
jedyne co mnie przeraza to dalej ta raczka!! bo tam jest niby napisane ze ona ma 104cm a ja tyle mialam w chicco i caly czas sie garbilam i zle mi sie jechalo.
Dlatego mialabym prosbe zebys mi zmierzylasorki ze tak smece ale mysle ze rok mi Nikus jeszcze pojezdzi(tym bardziej ze ma opoznienie z chodzeniem) a dobrze ze chicco sie zepsula bo juz nie wyrabialam tak nisko bylo hehe:-)
teraz juz sie zastanawiam tylko nad dwoma(siedzialam do nocy i wszystko przeanalizowalam)
wlasnie ta coneco i
HB*MACLAREN TECHNO XLR+SUN PARASOL PARASOLKA W-WA (382633508) - Aukcje internetowe Allegro
musze skonsultowac z tatusiem bo on obiecal nowy wozio tyle ze Maclaren wyjdzie nas moze okolo 500zl max bo funt nisko stoi i w uk sa promocje;-)
A widze ze te coneco faktycznie sa fajne
jedyne co mnie przeraza to dalej ta raczka!! bo tam jest niby napisane ze ona ma 104cm a ja tyle mialam w chicco i caly czas sie garbilam i zle mi sie jechalo.
Dlatego mialabym prosbe zebys mi zmierzylasorki ze tak smece ale mysle ze rok mi Nikus jeszcze pojezdzi(tym bardziej ze ma opoznienie z chodzeniem) a dobrze ze chicco sie zepsula bo juz nie wyrabialam tak nisko bylo hehe:-)
teraz juz sie zastanawiam tylko nad dwoma(siedzialam do nocy i wszystko przeanalizowalam)
wlasnie ta coneco i
HB*MACLAREN TECHNO XLR+SUN PARASOL PARASOLKA W-WA (382633508) - Aukcje internetowe Allegro
musze skonsultowac z tatusiem bo on obiecal nowy wozio tyle ze Maclaren wyjdzie nas moze okolo 500zl max bo funt nisko stoi i w uk sa promocje;-)
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
kurcze martucha nie moge niestety otworzyc w pracy tych linków wiec sie nie wypowiem co do nich. Ja mam parasolke espiro, ale niestety nie pamietam modelu. Jestem z niej dosc zadowolona, niechcaiłam jakiejs drogiej i za ta zapłaciłam cos ok 360 zł (chyba). jest rozkładana na płask, jest dośc szeroka, a mi własnie na tym zalezało zeby Julka nie musiała sie w niej bardzo gnieść, ma dosc duze kółka jak na parasolke. w naszej niema regulowanej wysokosci raczki, ale w innym modelu (tyle ze ona byłą troszke wezsza) była długośc regulowana, z tym ze moj mąż ktory ma ok1,8 ma ok. Ogólnie rzecz biorąć jestem z niej dość zadowolona, jednak parasolka to parasolka i nigdy nie bedzie sie jej tak prowadzić i niebędzie taka wygodna dla dziecka jak tradycyjna spacerówka. My jednak spacerówke odstawiliśmy juz dawno, zreszta została juz nawet sprzedana i uzywamy tylko parasolki
Podziel się: