Ja na razie nie myślę o krzesełku, bo mój szanowny synek nie chce jeszcze sam siedzieć, więc nie będę męczyć mu kręgosłupa Ale dzieciaczki, które już siadają to faktycznie będą mogły już zajadać obiadki na takim krzesełku. No chyba, że ktoś ma fotelik z pochylonym oparciem. Pewnie dzieciaczki będą bardzo zaskoczone nowym miejscem jadania posiłków i na pewno szczęśliwe
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-);-)
Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
zakupilismy krzeselko Chicco Polly
wybieralam i wreszcie wybralam
mam nadzieje ze bedzie sie dobrze spisywalo
wyglada mi solidnie
polecam-na allegro-ceny bardzo korzystne
nawet do 200zł taniej jak w sklepach
rzeczywiscie nie mozna na sile sadzac ale slyszalam ze trzeba dziecku pomagac
bo jak bedzie lezalo caly czas to samo tak niesiadze
najlepiej na poczatkuna swoich kolnach sadzac
i w roku wersalki, lozeczka-aby moglo zaprzec sie od tylu i boków
wybieralam i wreszcie wybralam
mam nadzieje ze bedzie sie dobrze spisywalo
wyglada mi solidnie
polecam-na allegro-ceny bardzo korzystne
nawet do 200zł taniej jak w sklepach
rzeczywiscie nie mozna na sile sadzac ale slyszalam ze trzeba dziecku pomagac
bo jak bedzie lezalo caly czas to samo tak niesiadze
najlepiej na poczatkuna swoich kolnach sadzac
i w roku wersalki, lozeczka-aby moglo zaprzec sie od tylu i boków
Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
sprawdzam cxy udalo mi sie zalaczyc suwaczek
Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-);-)
u nas też jest radocha na widok śliniaczka, ale nie dlatego, że zaraz będzie mniam-mniam, ale żeby śliniaczkowi zrobić mniam mniam,
Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
udalo sie, mam suwaczek
u nas na widok lyzki radosc, a jak dam mu sama DO ZABAWY TO ZDZIWIONY, ZE NIE MA JEDZONKA
u nas na widok lyzki radosc, a jak dam mu sama DO ZABAWY TO ZDZIWIONY, ZE NIE MA JEDZONKA
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
u nas też jest radocha na widok śliniaczka, ale nie dlatego, że zaraz będzie mniam-mniam, ale żeby śliniaczkowi zrobić mniam mniam,
xandii ... dobre
M
MariaOla
Gość
Elexi .......... wypasione krzesełko chicco to porządna firma, więc wybór raczej trafiony :-) No i pewnie kosztowało majątek ... ale czego się nie robi dla ukochanego synka ;-)
reklama
Elexi Krzesełko fajne, takie kolorowe
Gratuluję wklejenia suwaczka
udalo sie, mam suwaczek
Gratuluję wklejenia suwaczka
Podziel się: