reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja na razie nie myślę o krzesełku, bo mój szanowny synek nie chce jeszcze sam siedzieć, więc nie będę męczyć mu kręgosłupa :no: Ale dzieciaczki, które już siadają to faktycznie będą mogły już zajadać obiadki na takim krzesełku. No chyba, że ktoś ma fotelik z pochylonym oparciem. Pewnie dzieciaczki będą bardzo zaskoczone nowym miejscem jadania posiłków i na pewno szczęśliwe :tak:

reklama
Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-):happy2:;-)

zakupilismy krzeselko Chicco Polly
wybieralam i wreszcie wybralam
mam nadzieje ze bedzie sie dobrze spisywalo
wyglada mi solidnie
polecam-na allegro-ceny bardzo korzystne
nawet do 200zł taniej jak w sklepach

rzeczywiscie nie mozna na sile sadzac ale slyszalam ze trzeba dziecku pomagac
bo jak bedzie lezalo caly czas to samo tak niesiadze
najlepiej na poczatkuna swoich kolnach sadzac
i w roku wersalki, lozeczka-aby moglo zaprzec sie od tylu i boków

Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-):happy2:;-)

u nas też jest radocha na widok śliniaczka, ale nie dlatego, że zaraz będzie mniam-mniam, ale żeby śliniaczkowi zrobić mniam mniam:-D:-D:-D,

Elexi .......... wypasione krzesełko :tak: chicco to porządna firma, więc wybór raczej trafiony :-) No i pewnie kosztowało majątek ... ale czego się nie robi dla ukochanego synka ;-)

reklama
Do góry