reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

tynka, te panie na poczcie po prostu czuja wladze i dlatego utrudniaja ludziom zycie... moja poczte obsluguja Chinczycy i ich angielski jest dobry tylko wymowa niemozliwa do zrozumienia.... i jak mam do nich isc to mi sie odechciewa bo irytuje sie,ze nie moge ich zrozumiec....

reklama
Tynka nie powinni ci odmawiać odebrania listu dla męża jeśli macie to samo miejsce zameldowania:no::no::tak::tak::tak: Wręcz nie mają takiego prawa:no::no: wiem bo mówiliśmy o tym na prawie :-)

Jednak coś z tych ćwiczeń zostaje w łebku :-)

a jesli chodzi o roznoszenie ulotek reklamujacych to nie jest rola poczty,tylko firmy zwykle zatrudniaja ludzi do rozwozenia tej makulatury.... u nas zwykle ona ogranicza sie do dwa razy w tygodniu i jest jej tyle,ze az szkoda mi papieru ktory na nia poszedl... bo i tak 90% z tych ulotek wkladam praktycznie od razu na makulature...

a ja zanim cos kupie na allegro w ostatnich dniach, to pisze do sprzedawcy z pytaniem czy moze mi wyslac kurierem. Np. tak zamówiłam łozeczko.

W moim mieście ulotki z reala, cerfura, auchana itp. roznosi poczta, a przed świętami to im szczególnie współczuje nie daj że tyle listów, kartek to jeszcze ta makulatura :no::no::no::no:

I tak właśnie powinno być a nie ci biedacy muszą się nosić z tym wszystkim, nie zabierają się nawet na 2 razy, niekiedy muszą chodzić na pocztę po 3 razy dziennie żeby wszystko roznieść:no::no: Ale taka właśnie jest nasza Polska...

jak mi mama czasami opowiada,to nie wiem co jej odpowiedziec.... moja siostra dostala awans w pracy i automatycznie 200 zl mniej wyplaty.... troche dziwnie to brzmi,ale tak wyszlo...

reklama
Do góry