reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dziękuję w imieniu Maćka :-D

Skakanka Maciek nie chciał żadnej imprezy, ale powiedziałam mu, że ma to sobie wybić z głowy. :wściekła/y: Przecież 30-tkę obchodzi się tylko raz! :tak: Więc jutro przychodzą rodzice i jutro będzie miał niespodziankę - tort urodzinowy (a raczej sernik na zimno, którego uwielbia, a za tortami nie przepada) :-D A w sobotę przychodzą znajomi i jego brat z żoną. Niestety sama nie jestem w stanie wszystkiego przygotować, ale ma mi pomóc w pichceniu i sprzątaniu.
A jeszcze dziś idziemy do mojego taty na 70-urodziny :-) Jakiś czas temu śmialiśmy się, że Maciek razem z tatą mają razem 100 lat :szok: :-D

reklama
Z bydgoszczy do pily to mialam kawalek ale z warszawy to dla mnie teraz wyprawa jak na koniec swiata:-) :-) :-) a pzoa tym ta cholerna cukrzyca...............:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale w swieta i tak sobie pofolguje:-p :-p no bo co mam jesc karpia gotowanego na parze??????????????:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

wczoraj wieczorem przywiezli mi komode :-) hmm chyba kurierowi upadla bo kazda plyta w jednym rogu jest troszke obita, szkoda ze nie zauwazylam tego wczesniej :wściekła/y: no ale w sumie tego nie widac. Poza tym wybralam kolor sosna i nie wiem czy nie za jasny :-(
hmm a sumie komoda mi sie bardzo podoba :-) jest fajnie "zaokraglona" no i juz wszystkie ciuszki tam wsadzilam, prac bede w grudniu:-) wrzuce zdjecie komody zeby sie pochwalic :)

reklama
Monika też tak myślę,że 30tka raz w życiu..i trochę mi szkoda ale nie chce mi się robić dwóch imprez w jednym tygodniu dla rodziny ze względu na Natalkę a za tydzień dla znajomych chociaż nawet nie mam zabardz kogo zaprosić:-D:-D:-D:-D:-Da połączyć tym bardziej.Znajomi się wykruszyli, teraz mam tylko forum buuu. Ale może chciaż kupię trzy torty takie mniejsze i choć symbolicznie się podepniemy pod Natalkę:-)

Do góry