reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Małe i duże postępy w rozwoju naszych Malusińskich :)

reklama
Iwon gratki dla Dominisia:cool2:
ja coś czuję że Jula na dniach też się zacznie puszczać, (hahahaha ale to zabrzmiało) bo już kombinuje z rączkami .
Do tego śmiesznie tańczy robi tzw tany tany jak jej mama wtóruje. No i tulu tuli tyle że po tym tuli mama zostaje bez połowy włosów, ale co tam ona tak się lgnie to tulenia że mogę być nawet łysa:-D

Gratulacje dla JULKI:-):-)
Filip narazie tylo wstaje, np, chwyta sie czegos i hooop do góry, ale przesunąc sie nie umie, no apotem najczesciej bammmm na podłogę;-)

beata26 JULCIA BOSKA :-):-):-) brawa dla słoneczka :-):-):-) silna z niej dziewunia :-):-):-)
Przeleciała tak szybciutko co tam u Waszych maluszków słychać i widzę że każde słoneczko ma już spore sukcesy za sobą :-) BRAWA DLA MALUSZKÓW :-):-):-) Roksanka jest na etapie dziś raczkuję jutro nie :tak:i tak w koło ... Ona to taki mały uparciuszek robi to na co ma ochotę i nie ma siły żeby ją do czegoś zmusić :-) to samo z siadaniem ... raz sama usiądzie innym razem protestuje o podniesienie :-) Sporo wyzwań nas jeszcze czeka kochane :-)
Buziaczki dla słodziutkich zdobywców śwata :-):-):-)

Dzieci zdolniach macie :)

A moj tez mnie dzisiaj malo o zawal nie doprowadzil!! polozylam go na dywaniku na podlodze i poszlam do ubikacji (moze gora 5 min!) wracam a on pod stolem :O a mamy dobre 3 m do stolika!! o ile wiem to moj sie tylko jak narazie obraca no i dalej nie wiem jak sie tam znalazl...

Beata26 gratulacje dla Julci :) ale postepy czyni , jestem w szoku.Moja corcia jest tylko dzien starsza ale jeszcze sama stac nie potrafi, narazie sie tylko wspina do gory.

reklama
Do góry