reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówkowe hand-made

reklama
Megan dzieki :tak: Literki zawieszone na lozeczko bo mieszkanie wynajmujemy i chcialam uniknac dziur w scianie ;-) Juz mnie pytala jedna z forumek gdzie ta posciel zakupilam :tak: mieszkam w uk i tu takowe mozna zakupic w tesco. Ale udalo mnie sie znalezc ja tez na allegro, byla tylko jedna i widze ze juz jej nie ma niestety :no: Ubiegla ciebie czerwcoweczka chyba. Oj nie bylo latwo znalezc posciel w takiej kolorystyce, wiekszosc albo roz, blekit albo bez, a ja chcialam zywe kolorki. Chyba ikea tez ma takie zestawy, jesli chodzi o kolorystyke.

Właśnie, wydawało mi się, że gdzieś podobną widziałam- pewnie w Ikei. Mnie ta pościel w sklepach w misie, króliczki lub inne wzory się nie podoba. A ta Twoja jest fajna, oryginalna. Może coś jeszcze znajdę. Pozdrawiam :)

ale sliczne te wasze dziela :) Ja do szydelka i drutow zupelnie nie mam cierpliwosci. Jak sie tak chwalicie to i ja wrzuce to co stworzylam ze szmatek w domu znalezionych. Pierwszy raz w zyciu szylam na maszynie, wiec nie jest doskonale rowno. Zawsze szylam recznie glownie z filcu wiec i tu go wykorzystalam. Zdjecia troszke nie odzwierciedlaja kolorow, robione telefonem i wieczorem, ale z grubsza widac. A oto moja kostka edukacyjna dla coreczki :)

Zobacz załącznik 543809Zobacz załącznik 543810Zobacz załącznik 543811Zobacz załącznik 543812Zobacz załącznik 543813Zobacz załącznik 543814Zobacz załącznik 543815Zobacz załącznik 543817

a to dopiero dzieło! chciałabym coś takiego stworzyć :) gratuluję umiejętności!

Megan ty mnie tak nie wychwalaj bo juz bardziej sie zarumienic nie potrafie :zawstydzona/y: Ja jestem tutaj tylko jedna z wielu ciezaroweczek, ktore pokazaly jakie maja umiejetnosci :tak: Jestem przekonana, ze i tobie udaloby sie stworzyc cos fajnego, trzeba tylko duzo zaparcia i cierpliwosci, a do tego wyobraznia i dzielo gotowe :tak:

W weekend tatusiowy sweter, ktory mamusia tak umiejetnie zfilcowala przeobrazil sie w pare przytulankek dla malej. Przynajmniej moje wyrzuty sumienia w stosunku do swetra sa mniejsze ;-)

IMG-20130415-00497.jpgIMG-20130415-00501.jpgIMG-20130415-00503.jpg

Załączniki

• IMG-20130415-00497.jpg
    IMG-20130415-00497.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG-20130415-00501.jpg
    IMG-20130415-00501.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG-20130415-00503.jpg
    IMG-20130415-00503.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, ja tu tylko wpadam z inspiracja tym razem :tak: to glownie dla ciezaroweczek, ktore tak pieknie smigaja na szydelku czy drutach. Dzis w jednym z charity shopow zakupilam zabawke dla malej, ktora wydziergala jakas babulinka, zobaczcie jakie slodkie cudo, moze ktoras z was sie skusi na taki projekt
IMG-20130418-00533.jpg i jak tu sie oprzec i nie kupic ;-)

Załączniki

• IMG-20130418-00533.jpg
    IMG-20130418-00533.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Sembo jak Ty szyłas te literki co to za scieg, korzystałas z maszyny, tez robiłam , ale takie mi nie wyszły :(
hmmm to się chyba nazywa słupek, kurde nie wiem jak byłam dzieckiem to dziadzio mnie uczył szyć ręcznie i po prostu pamiętam ;) nie mogę też na yt znaleść;/ chodzi to że jak oszyjesz koniec musisz nawinąć na igłę nić zanim sie wbijesz znów.

Znalazłam!! http://www.twojetrojmiasto.pl/grafika/foto/rozne/haft4.jpg

a maskotki piękne, moja Larcia będzie żyła w kubusiowym świecie, ale może zrobie jej alfabet edukacyjny - widziałam przepiękne w necie <3

Do góry