sembonzakura
Fanka BB :)
Joasia, super literki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Megan dzieki Literki zawieszone na lozeczko bo mieszkanie wynajmujemy i chcialam uniknac dziur w scianie ;-) Juz mnie pytala jedna z forumek gdzie ta posciel zakupilam mieszkam w uk i tu takowe mozna zakupic w tesco. Ale udalo mnie sie znalezc ja tez na allegro, byla tylko jedna i widze ze juz jej nie ma niestety Ubiegla ciebie czerwcoweczka chyba. Oj nie bylo latwo znalezc posciel w takiej kolorystyce, wiekszosc albo roz, blekit albo bez, a ja chcialam zywe kolorki. Chyba ikea tez ma takie zestawy, jesli chodzi o kolorystyke.
ale sliczne te wasze dziela Ja do szydelka i drutow zupelnie nie mam cierpliwosci. Jak sie tak chwalicie to i ja wrzuce to co stworzylam ze szmatek w domu znalezionych. Pierwszy raz w zyciu szylam na maszynie, wiec nie jest doskonale rowno. Zawsze szylam recznie glownie z filcu wiec i tu go wykorzystalam. Zdjecia troszke nie odzwierciedlaja kolorow, robione telefonem i wieczorem, ale z grubsza widac. A oto moja kostka edukacyjna dla coreczki
Zobacz załącznik 543809Zobacz załącznik 543810Zobacz załącznik 543811Zobacz załącznik 543812Zobacz załącznik 543813Zobacz załącznik 543814Zobacz załącznik 543815Zobacz załącznik 543817
Jestem przekonana, ze i tobie udaloby sie stworzyc cos fajnego, trzeba tylko duzo zaparcia i cierpliwosci, a do tego wyobraznia i dzielo gotowe /QUOTE]
Masz rację, chcieć to móc- jak mówią. Kiedyś lubiłam takie ręczne robótki, spróbuję stworzyć takie literki na początek.
hmmm to się chyba nazywa słupek, kurde nie wiem jak byłam dzieckiem to dziadzio mnie uczył szyć ręcznie i po prostu pamiętam nie mogę też na yt znaleść;/ chodzi to że jak oszyjesz koniec musisz nawinąć na igłę nić zanim sie wbijesz znów.Sembo jak Ty szyłas te literki co to za scieg, korzystałas z maszyny, tez robiłam , ale takie mi nie wyszły