reklama
ALG
Fanka BB :)
Ja mój kocyk wykańczam myślę że w poniedziałek powinien być już gotowy
kolorowa20
Natalia, śliczne kolorki wybrałaś! piękny kocyk:-)
joasia81
Dziewczyny ale wy cuda na tych szydelkach i drutach robicie, ja to bym sobie nimi co najwyzej oko wydlubala taka jestem nieskoordynowana w tej dziedzinie
A ja pochwale sie moimi wlasnorecznie wykonanymi literkami, zrobilam je 3 miesiace temu i w koncu zawisly na lozeczku
Zobacz załącznik 551823Zobacz załącznik 551824
A ja pochwale sie moimi wlasnorecznie wykonanymi literkami, zrobilam je 3 miesiace temu i w koncu zawisly na lozeczku
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale zdolne z was dziewczyny!
natalia_bis
joasia śliczne i jakie kolorki intensywne:-)
tylko_chwilka
Woow jakie Wy jesteście utalentowane dziewczyny!!
Dziewczyny ale wy cuda na tych szydelkach i drutach robicie, ja to bym sobie nimi co najwyzej oko wydlubala taka jestem nieskoordynowana w tej dziedzinie
Fajne te literki, myślę, czy nie zawiesić takich u nas na łóżeczku ale musimy się na imię zdecydować A mogę wiedzieć gdzie kupiłaś pościel? Intensywne kolory + biel, coś takiego właśnie mi się podoba. Pozdrawiam
reklama
joasia81
Megan dzieki Literki zawieszone na lozeczko bo mieszkanie wynajmujemy i chcialam uniknac dziur w scianie ;-) Juz mnie pytala jedna z forumek gdzie ta posciel zakupilam mieszkam w uk i tu takowe mozna zakupic w tesco. Ale udalo mnie sie znalezc ja tez na allegro, byla tylko jedna i widze ze juz jej nie ma niestety Ubiegla ciebie czerwcoweczka chyba. Oj nie bylo latwo znalezc posciel w takiej kolorystyce, wiekszosc albo roz, blekit albo bez, a ja chcialam zywe kolorki. Chyba ikea tez ma takie zestawy, jesli chodzi o kolorystyke.
Podziel się: