reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówkowe hand-made

no to wreszcie ja się pochwalę kocykiem dla Ady w połowie pracy. na razie ma ok 50x50cm 20130411081.jpg

Załączniki

• 20130411081.jpg
    20130411081.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Dziewczyny ale wy cuda na tych szydelkach i drutach robicie, ja to bym sobie nimi co najwyzej oko wydlubala taka jestem nieskoordynowana w tej dziedzinie :tak:

A ja pochwale sie moimi wlasnorecznie wykonanymi literkami, zrobilam je 3 miesiace temu i w koncu zawisly na lozeczku :tak:

Zobacz załącznik 551823Zobacz załącznik 551824

Fajne te literki, myślę, czy nie zawiesić takich u nas na łóżeczku ale musimy się na imię zdecydować :) A mogę wiedzieć gdzie kupiłaś pościel? Intensywne kolory + biel, coś takiego właśnie mi się podoba. Pozdrawiam

reklama
Megan dzieki :tak: Literki zawieszone na lozeczko bo mieszkanie wynajmujemy i chcialam uniknac dziur w scianie ;-) Juz mnie pytala jedna z forumek gdzie ta posciel zakupilam :tak: mieszkam w uk i tu takowe mozna zakupic w tesco. Ale udalo mnie sie znalezc ja tez na allegro, byla tylko jedna i widze ze juz jej nie ma niestety :no: Ubiegla ciebie czerwcoweczka chyba. Oj nie bylo latwo znalezc posciel w takiej kolorystyce, wiekszosc albo roz, blekit albo bez, a ja chcialam zywe kolorki. Chyba ikea tez ma takie zestawy, jesli chodzi o kolorystyke.

Do góry