reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
czekamynaigorka - jeśli Cie to pocieszy to maiłam identycznie z zuzaną... szyjka gotowa, 2cm rozwarcie - na badaniu w środę po południu.. skurczy zero... tylko wieczorem brzuch pobolewał jak na @... a w czwartek o 2 w nocy idę na siuku.... ja nie sikam a mi leci.... i zonk wody zaczęły się sączyć dość mocno.... o 3 zaczęły się delikatne skurcze o 4 już porządne... o 12:50 urodziłam Zuzolindę :D 3 lata temu piękny to czas był :-D

Witam

Wszystkim happy mother day mamuski :) :)

Pampuszek Gratulacje!!!!

Iza-marta Gratulacje!!!!

Mama O. Dziekuje za rady co do zapalenia piersi, ale nic mi niepomaga 5 dzien disziaj (jutro juz bedzie moja pani doktor to pedze do niej), mialam jedna piers bardziej obolala dalosie mi to zwalczyc bylam happy a dis rano wstaje reka ruszyc niemoge druga piers wzielo, coz za kurna twarz :( przeciez jednakowo sciagalam ten pokarm :( juz mam dosc, chce miec tylko tyle pokarmow zeby starczulo dla mojej niuni, a sie obawiam ze bede musiala wogule zrezygnowac z karmienia piersia :( :(

Za nierozpakowane mamusie trzymam kciuki!!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Rurka pocieszyłaś mnie :tak:

Odczuwam lekkie bóle podbrzusza i krzyża, ale to chyba po tym badaniu, bo po wyjściu z gabinetu wszystko mnie zaczęło boleć :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od 12 dalej mam skurcze ale cholernie nieregularne. Raz co 5 a raz co 30 minut :-( Niektóre baaardzo bolą, niektóre mniej. Czemu to tak...
Nie wiem co tu robić. Czy jest sens jechać do szpitala czy dalej czekać aż się coś rozkręci. Jutro rano mam też ktg i lekarza.

Do góry