reklama
juuustysienkaaa
Fanka BB :)
Hej Gratuluje Iza_marta i Anitajas fajnie ze juz macie za soba i to w naturalny sposob
wichurka82
No no cały dzien nie zagladalam a tu takie wieści!!!
Pampuszek, Iza, Anita gratulacje!!!
Strasznie sie ciesze dziewczyny ze juz jesteście po, fajna datę wybrały wasze dzieciaczki.
Pampuszek, Iza, Anita gratulacje!!!
Strasznie sie ciesze dziewczyny ze juz jesteście po, fajna datę wybrały wasze dzieciaczki.
mimi4
Iza-marta odpoczni se, potrzebujesz nabrac sil jak muwisz mialas bardzo ciezki porod, a te malutki robaczki co chwile glodne, jak bedziesz sie czuc na silach to oni niebeda miec problemu zeby ci zostawic Emily przy tobie!!!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
funia11
Witam przyszłe i obecne Mamusie......dawno tu nie zaglądałam......u nas jest tak.....Zosia ma 2 tygodnie.przy wyjściu ze szpitala ważyła 3100 ,po tygodniu na wizycie 3500....prawie cały czas śpi ,jest bardzo grzeczna ,nie płacze...karmię cycem...wkurzają mnie tylko spacery tzn.ubieranie Niuni....sama nie wiem ,z czapką czy bez?same body czy pajacyk?słońce jest ,ale i wiaterek....poza tym Babcie ciągle wtrącają swoje 3 grosze'teraz za gorąco,teraz wiaterek,za wcześnie na spacery,jak to znajomi już chcą przyjść???????????????Trzymajcie się ,pozdrawiamy serdecznie.:-)
CzekamyNaIgorka
Anitajas ja się zastanawiam nad wywołaniem porodu, bo niby szyjka gotowa ale malec jest wysoko ułożony. Jutro idę na kolejną wizytę na KTG to się zapytam lekarza co o tym sądzi.
Anitajas, gratulacje!!!
Iza, tez myslalam o imieniu Emilia
Funia, znam ten problem z ubieraniem... Mnie kobitka na ulicy zaczepila, ze co ja mala taka gola woze w wozku. A kolezanka za to: przegrzewacie ja, w wozku jest przeciez ukrop! A przed chwilka kupowalam malej sukieneczke a babka do mnie: oooo, to Pani widze chlodno dziecko chowa Heloł, na dworzu jest 30 stopni !!!!
Iza, tez myslalam o imieniu Emilia
Funia, znam ten problem z ubieraniem... Mnie kobitka na ulicy zaczepila, ze co ja mala taka gola woze w wozku. A kolezanka za to: przegrzewacie ja, w wozku jest przeciez ukrop! A przed chwilka kupowalam malej sukieneczke a babka do mnie: oooo, to Pani widze chlodno dziecko chowa Heloł, na dworzu jest 30 stopni !!!!
reklama
CzekamyNaIgorka
Nanncy nie słuchaj ludzi, bo każdy chce dobrze a tylko szkodzi
Zrobiłam sobie godzinny spacerek, rozbolał mnie krzyż i brzuch, teraz leże ;-)
Zrobiłam sobie godzinny spacerek, rozbolał mnie krzyż i brzuch, teraz leże ;-)
Podziel się: