reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
No no cały dzien nie zagladalam a tu takie wieści!!!
Pampuszek, Iza, Anita gratulacje!!!:)
Strasznie sie ciesze dziewczyny ze juz jesteście po, fajna datę wybrały wasze dzieciaczki.

Anitka no to super! Gratulacje!

Mialam strasznie ciezki porod i caly czas jestem lezaca. Zabrali mi mala i nie jestem nawet w stanie nic zrobic kolo niej :-(. Jestem zalamana i bardzo obolala.

Iza-marta odpoczni se, potrzebujesz nabrac sil jak muwisz mialas bardzo ciezki porod, a te malutki robaczki co chwile glodne, jak bedziesz sie czuc na silach to oni niebeda miec problemu zeby ci zostawic Emily przy tobie!!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam przyszłe i obecne Mamusie......dawno tu nie zaglądałam......u nas jest tak.....Zosia ma 2 tygodnie.przy wyjściu ze szpitala ważyła 3100 ,po tygodniu na wizycie 3500....prawie cały czas śpi ,jest bardzo grzeczna ,nie płacze...karmię cycem...wkurzają mnie tylko spacery tzn.ubieranie Niuni....sama nie wiem ,z czapką czy bez?same body czy pajacyk?słońce jest ,ale i wiaterek....poza tym Babcie ciągle wtrącają swoje 3 grosze'teraz za gorąco,teraz wiaterek,za wcześnie na spacery,jak to znajomi już chcą przyjść???????????????Trzymajcie się ,pozdrawiamy serdecznie.:-)

Anitajas ja się zastanawiam nad wywołaniem porodu, bo niby szyjka gotowa ale malec jest wysoko ułożony. Jutro idę na kolejną wizytę na KTG to się zapytam lekarza co o tym sądzi.

Anitajas, gratulacje!!! :)

Iza, tez myslalam o imieniu Emilia :D

Funia, znam ten problem z ubieraniem... Mnie kobitka na ulicy zaczepila, ze co ja mala taka gola woze w wozku. A kolezanka za to: przegrzewacie ja, w wozku jest przeciez ukrop! A przed chwilka kupowalam malej sukieneczke a babka do mnie: oooo, to Pani widze chlodno dziecko chowa :p Heloł, na dworzu jest 30 stopni !!!!

reklama
Nanncy nie słuchaj ludzi, bo każdy chce dobrze a tylko szkodzi :-D

Zrobiłam sobie godzinny spacerek, rozbolał mnie krzyż i brzuch, teraz leże ;-)

Do góry