reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Ja też niestety muszę co 3-4 godziny.
I też na nic nie mam ochoty.
Wygląda to tak: czuje parcie na żarcie :) - miotam się, bo na nic nie mam ochoty - w trakcie jedzenia jest ok - po jedzeniu robi mi się niedobrze.... Ot taki schemat

Pytanie do bardziej doświadczonych ciążowo: Czy tak wygląda cała ciąża? Czy mdłości przed- i pojedzeniowe mijają z czasem?

ja w ciąży z córą nigdy nie miałam ani raz mdlości ani żadnych kompletnie innych dolegliwości- za to córcia po porodzie dała popalić - miała wszystkie niemowlęce dolegliości- coś za coś;-)

a ja nie wiem co chcę zjeść na obiad :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mięcho mielone rozmroziłam :dry: więc coś na nim muszę zrobić :dry: ale co by tu zrobić by się przyjęło :cool2:

lecę ogarniać kuchnię ;-) może Ślubny będzie natchnieniem :-D

przyjemnego popołudnia ;-) ja już marzę o moim łóżku i kołderce ;-) trzepie mnie z zimna :wściekła/y:

Aśku- z mielonego to można dużo wymyślić tylko pytanie co będzie dzidzi smakować... :-)

a ja biegam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy już dostałam @ czy jeszcze nie ... :sorry2:

Bąbelku znam to :) ale w obecnej sytuacji, to nawet te niemowlęce dolegliwości mi nie straszne :) fajnie, że nie jestem jakimś wybrykiem, że nie mam mdłości i tym podobnych :)
i oczywiście trzymam kciuki żeby się nie pojawiła @
buziole

Mówią, że jak sa mdłości to ciąża rozwija się prawidłowo. Wydaje mi się , że nie zawsze tak jest- mnie nawet raz nie zemdliło, nie miałam żądnych kompletnie smaków, nie rzucałam się na jedzenie. Jedynie odrzuciło mnie od słodczy:-)
Więc moja poprzednia ciąża to jak nie ciąża a rozwijała się super, wiec nie ma co się doszukiwać objawów :-)

reklama
Do góry