reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
bo ten mój prowadzący to debil troche jest,
padłam:-D

dziewczyny podłamałam sie trochę:baffled: byłam dokończyć zęba i miałam robić 6 z drugiej strony. wiec lekarz mówi mi, ze jego zdaniem to nie 6 mnie ćmi, tylko 8. rozwiercił ją i okazało się, ze jest wielgachna dziura w środku i że nie opłaca sie go leczyć.:-( wiec jutro mnie czeka wyrywanie:sad:. Ponoć ma być szybko bo ząb ładnie sie wysunął, ale boję się dentysty i bez ciązy, a teraz ciagle myślę jak ten stres wpłynie na moje Maleństwo. Zła jestem, ze w ogóle pozwoliłam mu grzebac w tej ósemce. Te ćmienie pewnie nieporównywalne z tym bólem, który jutro bedzie po wyrwaniu:-(

któraś wyrywała zęba w ciązy? sagaa? ty może?

lotos wspólczuję, znam ten ból sam dźwięk wiercenie to straszna trauma, jak byłam u dentystki to przede mną babka w 8miesiącu rwała ósemkę i dostała jakieś tam czyste znieczulenie i mówiła, że czuje się bardzo dobrze i nic ją nie bolało, więc głowa do góry będzie dobrze 3mam kciuki:*

Cześć Laseczki;-)
ja Was chyba nigdy nie nadrobię... myślałam, że może dziś, ale perspektywa przebrnięcia przez jakieś 30 stron jest nieosiągalna. Strasznie mnie boli dziś głowa:-( ale mam niskie ciśnienie, może to przez to. Poza tym jestem już strasznie zmęczona... chyba wezmę w pracy z 1 dzień wolnego, żeby odpocząć. Zwłaszcza, że ostatnio weekendy mięliśmy intensywne i nie było kiedy.

Do mam pracujących albo orientujących się w temacie - słyszałyście coś o tym, jak naliczana jest wypłata na ciążowym L4? To prawda, że wyliczają średnią z ostatnich 3 m-cy?

Widzę, że sporo z Was zna już płeć szkrabów:-) ja muszę się umówić na wizytę na przyszły tydzień. Może i u mnie coś będzie w końcu widać? Ale kurcze, jakoś ostatnio sami chłopcy wokół się rodzą i mam wrażenie, że chyba i my się nie wyłamiemy. A jakaś dziewczynka by się przydała w męskim gronie dla odmiany:-p

I dzisiaj czułam takie fajne bulbonki/przelewanie nisko w brzuszku. Może to moja dzidzia daje po cichutku znać o sobie?:-)
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przysiąść i Was doczytać w tym tygodniu. Miłego wieczoru;-)

Ja już w domku. Pojedzona i teraz siedzimy z synkiem i oglądamy bajki.
Coś kiepsko się czuje :no:
Podbrzusze zaczeło mnie pobolewać troche jak na okres i czasem zakłuje mnie po lewej lub prawej stronie :-(

padłam:-D

dziewczyny podłamałam sie trochę:baffled: byłam dokończyć zęba i miałam robić 6 z drugiej strony. wiec lekarz mówi mi, ze jego zdaniem to nie 6 mnie ćmi, tylko 8. rozwiercił ją i okazało się, ze jest wielgachna dziura w środku i że nie opłaca sie go leczyć.:-( wiec jutro mnie czeka wyrywanie:sad:. Ponoć ma być szybko bo ząb ładnie sie wysunął, ale boję się dentysty i bez ciązy, a teraz ciagle myślę jak ten stres wpłynie na moje Maleństwo. Zła jestem, ze w ogóle pozwoliłam mu grzebac w tej ósemce. Te ćmienie pewnie nieporównywalne z tym bólem, który jutro bedzie po wyrwaniu:-(

któraś wyrywała zęba w ciązy? sagaa? ty może?

o matko bosko, jak scenariusz horrora :shocked2:

ufff, ja juz po wizycie.
anioł nie ginekolog. opowiadał co robił, co widze na monitorku. nosek jest, kark 1mm, nie naciskal żebym zmieniła lekarza, pytał sie czy cos mnie niepokoi. a ja miałam zaćmienie u niego i choc miałam pierdyliard pytań to w tamtej chwili do głowy nie przyszło mi nic.

narobiłyście mi ochoty na truskawy :-( ale nie ma szans , że w ta pizgawicę wyjde z domu. a wszystkie mrożone owoce z działki rodziców już dawno powyjadałam. co roku sobie obiecuję , że nawalę do zamrażarki borówki, maliny i truskawy na całą zimę a tu listopad ...

Lena tak własnie mnie wczoraj bolał brzuch i w nocy sie powiększył;-) będzie3 dobrze, macica sie powiększa

futurystka dzięki za pocieszenie. poczytałam trochę w necie o wyrywaniu zeba w ciązy i sie uspokoiłam. moze nie będzie tak źle. chyba najbardziej boję się bólu po wyrwaniu, a wiadomo, ze tylko apap mozemy wziac

annad gratuluję udanej wizyty

niczym jamochłon pochłonęłam upragniony mus truskawkowy z kluseczkami, i niby to tylko truskawki i makaron, ale dawno jedzenie nie było da mnie takie przyjemne:)))))) gdyby nie ograniczona pojemność żołądka na pewno zjadłabym więcej:))

Kupilismy synkowi takie małe organki na nóżkach z krzesełkiem:)) czuję że to był dobry wybór:) dziecko w końcu zajęło się czymś ciekawszym niż uprzykrzanie mi życia:)

reklama
lotos dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama:tak: A powiedz mi długo Cię pobolewało? Bo mnie właśnie przestało, ale wczoraj późnym wieczorem było identycznie.

Do góry