reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
iwonaimaja u nas jak będzie dziewczynka to też planowaliśmy dać jej na pierwszę Liliana, a na drugie Nikola albo Julia :) Moja mama ma Lila na imię i miałaby imię po babci :)

Ale mnie dzis glowa boli masakrycznie, az mi uszy zatyka i kreci mi się w niej niemilosiernie, do tego muli mnie maksymalnie dzisiaj, lodówkę myłam w piatek a dziś mam wrazenie ze wali mi trupem:/ i nie mogę jej otworzyc z tegoż powodu.

A w pracy w niedziele mowie do kolezanki " jezuuuu kiedy ta baba się myła? okrutnie smierdzi brudem i potem...." a ona mi na to, "nic nie czuc", to mowię "idz kolo niej i poniuchaj" , poszla, wróćiła i mowi, " nic nie czuc", więc już się nie udzielalam, chyba mam jednak wyostrzony wech na smrodki:// niestety, Ale na ta kobiete bez kitu, myslalam że się pohaftuję.

ja dzis mam shreka na tapecie TV, syn ogląda wszystkie czesci, wiec zbuntowanego popatrzę jutro:)

TRzymam kciukasy za wizytujące:)) będzie dobrze:)

W ogóle zauwazylam że odkąd jestem w ciąży, straszne mam kichanie:) nie dość ze często, to jeszcze seriami , po 4, 5 razy kichnięc ciągiem:)) więzadła mam wrażenie że się rozrywają od tego heheh

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:) Postanowiłam się przyłączyć. Termin mam na 19 maja, to moja pierwsza ciąża. Jestem na chorobowym i muszę przyznać nie przypuszczałam że tak strasznie będzie mi się będzie ciągnąc ten czas. Nie mogę się już doczekać wiosny:)

Witam readerle :)
dziewczyny dziś wyszłam ze szpitala :) nawet nie wiecie jak się cieszę, prawie tydzień mnie nie było w domu. Nie nadrobię Waszych wpisów, naprodukowałyście, że hej! :)
ciesze się, że u Was wszystko w porządku. Ja teraz jeszcze więcej będę leżeć i się obijać. Na dzisiejszym badaniu mówili coś o duphastonie, ale jeszcze nie mam wypisu. Popołudniu się zorientuję jak to wygląda. Ważne jest jedno - jest dobrze :) a jak miło znów z Wami popisać i powrócić do żywych :)

Ale mi sie dzisiaj dzien w pracy ciagnie:sorry:
Jeszcze 3 godzinki mi zostaly... w koncu mezus ma jeden dzien wolnego i przyjedzie po mnie:tak:

ewwe z kichaniem mam to samo:-D

skorupka89 ja już dawno nie widziałam w sklepach tego masła.. ale pamiętam jego smak :D I teraz też mi się zechciało!

readerle witaj na majóweczkach :) Kochana ciesz się ciążą ile możesz :) Teraz może i się ciągnie, ale potem tak zleci, że nawet nie zauważysz kiedy. Ani się nie obejrzysz, a Twoje maleństwo będzie szło do przedszkola, potem do szkoły...

bajka witaj z powrotem :) Najważniejsze, że już wszystko dobrze :)

reklama
Do góry