ja też mam póki co biurko z częścią dokumentów w sypialni, ale biurka się pozbędę... ja jeszcze wynajmuję biuro, więc wszystkie papierki raczej tam przerzucę tylko mam biuro w innym mieście, więc w razie czego będę musiała dojechać :/ no ale trudno... na miejscu biurka będzie stało łóżeczkoNa razie nie mogę przekonać męża żeby wynieść jego biurko z komputerem do salonu, bo u nas w sypialni nie może być biura i klikania ciągle w tę klawiaturę, ale nie chce mnie posłuchać. W sumie niedługo nie będzie tam pustej sciany. Trochę ma racji, żeby tam został, bo do salonu mamy kupić jeszcze meble. Jakoś się tak złożyło, że mamy w nim tylko dużą szafę i starą półkę pod telewizor a brakuje jakiejś witryny na szkło i komody. Jak już je zakupimy to będę mogła tam przenieść nawet swoje rzeczy ze swojej komody z sypialni a tam umieścić rzeczy dziecka.
Jest jednak problem - gdzie wziąć komputer? przecież dzidzia nie może spać z nami w sypialni i z komputerem i papierami firmy M... Pomocy!!! :-(
ja na szczęście nigdy opryszczki nie miałamDziewczyny , a czy macie problem z opryszczką ?
to ja mam wizytę u gina 13.11 więc obie w napięciu na ten dzień czekamyja mam badanie prenatalne 13.11, mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy dzień.
powodzenia życzę
A mówił Wam już lekarz o brodawkach? żeby masować piersi ręcznikiem frotte i najpier puscić zimną wodę a potem ciepłą??
ja bylam wczoraj w szoku jak mi się zapytał, czy nie są wklęsłę
a co do brodawek to nic mi nie mówił, ale badał mi piersi, więc chyba jakby coś nie tak było to by chyba powiedział?
o tak! tak jak na ustach nigdy nie miałam opryszczki (mogę się z M całować jak ma opryszczkę i nic), to kiedyś M mnie zaraził opryszczką tam na dole... ból niesamowity, nawet nie wiedziałam że tam może się zrobić opryszczka dlatego jak on ma opryszczkę to zero oralnych pieszczotBo opryszczka w strefie intymnej to już w ogóle nie żarty.
matko, dziewczyny, ja dzisiaj cały czas głodna jestem, a na nic ochoty nie mam