reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Czesc, dawno nic nie pisalam bo nie mam sily na nic. Mdlosci daja w kosc strasznie I najcherniej bym lezala. Rozumiem jak piszecie ze wszystko wam smierdzi ja mam to samo I nic prawie mi nie smakuje.
chcialabym zjesc cos pysznego, ale nie wiem co.
moze tez ugotuje barszcz jak mdlosci troche odpuszcza.
Poki jest weekend to odpoczywam bo w pon. znowu do pracy.
Napiszcie mi ze juz niedlugo sie lepiej poczuje I ze odzyskam dawna energie to mi sie humor poprawi.

czytam forum regularnie I jakos zawsze mi sie poprawi a nastroj:-D
Pozdrawiam wszystkie majowki I te co nie maja sily pisac tez.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc, dawno nic nie pisalam bo nie mam sily na nic. Mdlosci daja w kosc strasznie I najcherniej bym lezala. Rozumiem jak piszecie ze wszystko wam smierdzi ja mam to samo I nic prawie mi nie smakuje.
chcialabym zjesc cos pysznego, ale nie wiem co.
moze tez ugotuje barszcz jak mdlosci troche odpuszcza.
Poki jest weekend to odpoczywam bo w pon. znowu do pracy.
Napiszcie mi ze juz niedlugo sie lepiej poczuje I ze odzyskam dawna energie to mi sie humor poprawi.

czytam forum regularnie I jakos zawsze mi sie poprawi a nastroj:-D
Pozdrawiam wszystkie majowki I te co nie maja sily pisac tez.

Mam dokładnie to samo. Mdłości, wyczulenie na zapachy, ciagle bym spała itp. Pocieszenie sie ze prawdopodobnie minie po I trymestrze. Oby bo tak sie na dłuższa metę nie da żyć.
Dobrze ze mój M na diecie to coś tam sobie zawsze sam przygotuje do jedzenia i ja nie muszę mu robić i wąchać.
Ja na razie od tego zatrucia gorączki dostałam, mam nadzieje ze przejdzie wkrótce .

wichurka ja widze ze Ty w 10 tygodniu I nadal masz to samo, czyli jeszcze dluga droga przede mna... Uff moze dam rade.
niuniaa tez mam bole I zawroty glowy ale to od mldlosci... Tak mi sie wydaje.

olapalo, studentka nie musi oznaczać że aż tak młodą się jest :p ja 26 lat a dopiero magisterkę zaczynam :p

lotos, prośba żebyś nie pisała jednego postu pod drugim tylko korzystała z edycji ;)

perelka, dokładnie, to niedaleko Korfantego :)

Lena, mam to samo :/ mam taką hustawkę nastrojów że szok :/ z M się wczoraj przez to tak pokłóciłam że też zamknięta w sypialni płakałam ale przyszedł mnie przeprosić :p

A ja na wsi jestem, relaksuję się :p żołądek mnie tylko tak bolał dzisiaj że myślałam że umrę :/ wzięłam krople na żołądek i mi przeszło... No nic, lecę spać więc dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Danusia34-ja przed ciaza mialam straszne migreny a teraz jeszcze gorzej bo nic na nie nie moge brac :( chyba dzis nie zasne ... Mam juz dosc :(

Witajcie,
Mam do Was pytanko - intymne :-D Czy pozwalacie sobie na orgazm w ciąży? Od razu napiszę, że ja się boję i o ile przed seksem nie mam oporów, tak właśnie przed orgazmem straszne - od razu pojawiają mi się w głowie wizje odklejającego się łożyska itp. :baffled:

Dzien dobry wszystkim! U mnie tez dzis slonce. Lotos81 ja dokladnie to z gryfina ale mamy blisko do siebie i dzieci w tym samym wieku. ale fajnie! Powiedzcie mh prosze. maciet ez jeszcze czasami bole brzucha? Mnie krzyz boli jak za dlugo leze ale brzuch'dzis mniej boli. czasami kluje i ciagnie. w dole czuje czasami takie ciagniecie. ale doczytalam gdzies ze to norma tak?? poradzcie. a po za tym mhjalam najpierw cesarskie ciecie i tam moze bolec te zrosty po bliznie. tez tak ktos'ma?

Mnie nie boli... ale może masz jakieś zrosty? Powinno być wszystko widać na usg.

U mnie też dzisiaj nie po mojej myśli. Liczyłam, że zalapie się na to usg w centrum handlowym, ale ludzi była taka masa, że coś okropnego. Tzn. ciężarnych w zasadzie. No i dalej muszę czekać na pierwsze usg, prawie 2,5 tygodnia jeszcze. Martwię się trochę jednak, czy wszystko ok, bo nie mam mdłości, brzuch nie boli... Postanowiłam, że w poniedzialek na te płatne badania pójdę to od razu bete powtórzę. Ale smutno mi, bo myslalam, że fasolke zobaczę.

Nie przejmuj się, może lepiej poczekać - nie będziesz się stresować, że widać pęcherzyk, ale niczego w środku - za 2,5 tyg będzie duża dzidzia z pięknym serduszkiem :tak:

Witajcie dziewczyny. Jako, że mój teścik ukazał dwie kreski chyba dołączę do majówek. Teraz czekam na potwierdzenie u gin. jak sie potwierdzi zawitam na dobre ;-)

Witaj, gratulacje :-D

Wczoraj wieczorem zaczęłam sie zle czuć. Bolał mnie żołądek. W nocy nie spalam wlasnie przez ten brzuch, a rano sie zaczęło. Łazienka w kółko i rewolucja na dwa końce. Złapałam coś chyba od dzieciaków w pracy w przedszkolu. Teraz u mnie wlasnie wirus Rota panuje.

Miałam to samo tydzień temu, wiem co przeżywasz i serdecznie współczuję!

Witajcie,
Mam do Was pytanko - intymne :-D Czy pozwalacie sobie na orgazm w ciąży? Od razu napiszę, że ja się boję i o ile przed seksem nie mam oporów, tak właśnie przed orgazmem straszne - od razu pojawiają mi się w głowie wizje odklejającego się łożyska itp. :baffled:

Oczywiście że tak :p Ale mi po prostu wiele nie trzeba haha :D jakbym miała unikać orgazmu to bym musiała w ogóle seksu unikać :p poza tym jakbym przerywała to bym nie odczuwała 100%-owej satysfakcji ;)

reklama
Jeśli chodzi no seks, to M. wyjechał zaraz po iui i wróci dopiero jak będę w 13 tygodniu. Więc będę spokojniejsza. Ale mam ochotę na seks większą niż normalnie.

ale nas tutaj duzo, cięzko mi na razie się jeszcze połapać :-)

Mi mdłości minęły, czasem mam lekkie. Mam za to wilczy apetyt.

Do góry