reklama
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Babelek - w takim razie kciuki zaciśnięte i czekamy do soboty z wiadomościami ;-)
Co do brzuszka w drugiej ciąży - to też słyszałam, że szybciej widać, ale mi został tylko mały brzuszek po ciąży z Małą i mam wrażenie, że jak na razie jest taki sam. No może poza wieczornymi wzdęciami. W pierwszej ciąży miała ogromny brzuchol więc teraz chce się pilnować z jedzeniem i mam nadzieję, że aż taki duży nie będzie bo moja skóra już tego nie wytrzyma :-(.
Odnośnie mieszkania - my mieszkamy w domku ok. 55 m. Mamy 2 pokoje w tym jeden niestety z aneksem kuchennym, łazienkę, przedpokój i taki przedsionek jak się kiedyś budowało. Zrezygnowaliśmy teraz z sypialni (ubolewam nad tym) zrobiliśmy remoncik i pokój dla dzieciaków jest. W planach mamy albo budowę domu ( mamy działkę, tylko jest mały problem z dojazdem) albo rozbudowę tego w którym mieszkamy z dostawieniem pietra. Ale to dopiero jak się troszkę dzieci odchowa, ja wrócę do pracy i kaski będzie więcej.
Co do brzuszka w drugiej ciąży - to też słyszałam, że szybciej widać, ale mi został tylko mały brzuszek po ciąży z Małą i mam wrażenie, że jak na razie jest taki sam. No może poza wieczornymi wzdęciami. W pierwszej ciąży miała ogromny brzuchol więc teraz chce się pilnować z jedzeniem i mam nadzieję, że aż taki duży nie będzie bo moja skóra już tego nie wytrzyma :-(.
Odnośnie mieszkania - my mieszkamy w domku ok. 55 m. Mamy 2 pokoje w tym jeden niestety z aneksem kuchennym, łazienkę, przedpokój i taki przedsionek jak się kiedyś budowało. Zrezygnowaliśmy teraz z sypialni (ubolewam nad tym) zrobiliśmy remoncik i pokój dla dzieciaków jest. W planach mamy albo budowę domu ( mamy działkę, tylko jest mały problem z dojazdem) albo rozbudowę tego w którym mieszkamy z dostawieniem pietra. Ale to dopiero jak się troszkę dzieci odchowa, ja wrócę do pracy i kaski będzie więcej.
tampony na wszelkie grzybki stref rodnych ;-) na moczowe namiętnie wcinanie żurawiny ;-)Aśku - spróbuj wody niegazowanej z cytryną ;-)
odnośnie basenu... chyba tampon nie uchroni mnie przed jakimiś wirusikami dróg moczowych?...
wodę z cytryną muszę wypróbować ;-)
Bąbelku mocno zaciśnięteDziewczynki błagaaam Was trzymajcie za mnie mocno kciuki ! Tak bardzo chcę do Was dołączyć!
uściski dla córeczki cudownej ;-) od mamy "Czada" ;-)
no witamy, witamy i do gadki zapraszamy ;-)Witam majóweczki
Z nieśmiałością chciałabym dołączyć do waszego zacnego forum Dzisiaj miałam pierwszą wizytę u lekarza i potwierdziły się moje podejrzenia: 5 lub 6 tydzień
Fajnie Wam dziewczyny z tymi domkami- to nasz marzenie ale raczej nie do zrealizowania.
Mamy mieszkanko 50 m 2 , 2 pokoje na które mamy kredyt na najbliższe jeszcze 20 lat . Póki co nie ma szans na jaką kolwiek zmiane.
Kiedyś 1 pokój był sypialnią ale sukcesywnie po urodzeniu córeczki stawał się jej pokojem i od 1 urodzinek jest już TYLKO jej pojem A my " starzy" przenieśliśmy się do salonu
Aż stach pomyślec jak to będzie kiedyś w 4-kę ale jakoś damy radę
Aśku uścisku od mamy "czada" ? coś nie skumałam :-)
Mamy mieszkanko 50 m 2 , 2 pokoje na które mamy kredyt na najbliższe jeszcze 20 lat . Póki co nie ma szans na jaką kolwiek zmiane.
Kiedyś 1 pokój był sypialnią ale sukcesywnie po urodzeniu córeczki stawał się jej pokojem i od 1 urodzinek jest już TYLKO jej pojem A my " starzy" przenieśliśmy się do salonu
Aż stach pomyślec jak to będzie kiedyś w 4-kę ale jakoś damy radę
Aśku uścisku od mamy "czada" ? coś nie skumałam :-)
ewelinka2106
Witam majóweczki
Z nieśmiałością chciałabym dołączyć do waszego zacnego forum Dzisiaj miałam pierwszą wizytę u lekarza i potwierdziły się moje podejrzenia: 5 lub 6 tydzień
Pozdrawiam i trzymam kciuki za te z was, które czekają na potwierdzenie radosnej nowiny!
:-)
Witam wśród nas i gratulacje Udzielaj sie kiedy tylko bedziesz mogła. Podaj termin porodu to dopiszę cię do naszej listy:-)
Kurczę dziewczyny, dzisiaj uświadomiłam sobie ze tak wogóle to ja nie wierze ze jestem w ciązy Zupełnie niewiem czemu Moze jak zacznie brzuch rosnąć to do mnie dotrze Gdyby nie to forum to bym myślała ze sobie coś uroiłam eh co te hormony robią z kobietami ?!
czerwcówka'07 i Antek zwany wcześniej Czadem ;-) ???Aśku uścisku od mamy "czada" ? coś nie skumałam :-)
Początkująca
Zaciekawiona BB
Hej dziewczynki ja dziś mam ochote na rosół, tyle tylko, że nie przepadam za nim byłam dziś na wizycie i muszę zrobić ponownie bete, boje sie mega, że nie wszystko jest ok, zastanawiam się czy nie iść gdzieś prywatnie ale nie weim czy można robić usg np. co 2 dni??
Bąbelku też mamy kredyt i chyba tez zostało jeszcze jakieś 20lat mamy 2 pokoje 54m i będziemy musieli zrezygnować z sypialki jak już okaże się, że dzidziuś będzie
Bąbelku też mamy kredyt i chyba tez zostało jeszcze jakieś 20lat mamy 2 pokoje 54m i będziemy musieli zrezygnować z sypialki jak już okaże się, że dzidziuś będzie
Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka2106
Początkująca- moim zdaniem usg co 2 dni jest w porządku i spokojnie mozna robić jeśli coś jest nie tak z dzidzi i sie martwisz. Zaś jesli to ma byś usg " widzi mi sie" to lepiej odpuścić i dać spokojnie rosnac maleństwu bez naświetlania. Wiec jak Cię to martwi to zrób usg
bąbelek- ja jestem sierpniówka 2010
bąbelek- ja jestem sierpniówka 2010
Podziel się: