reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam.
Obudziłam się dzisiaj z mdłościami :( Strasznie mi niedobrze..
Jakoś wcsinęłam śniadanie i zaraz do pracy uciekam.

Nanncy ja też czasami odczuwam takie silniejsze kłucia, ale niewydaje mi się żeby zagrażały fasolce. U mnie występują one przeważnie z wzdęciami.

martuska trzymam kciuki za wizytę :) co do kłujących jajników to ja też to miałam.

annte a u mnie jest na odwrót. W tej ciąży jestem spokojniejsza i mam takie wewnętrzne przeczucie, że wszystko będzie dobrze :)

nadziejka zdrówka kochana! Ja przy przeziębieniu piłam dużo herbaty z cytryną i wylegiwałam się pod kocem. Mi pomogło :)

reklama
Witam i ja

zaraz budze majuske i do przedszkola

u mnie chyba nie obejdzie się tym razem bez objawow ciąży bo przy każdym robieniu jedzenia lub otwieraniu lodówki mam dość jedzenie najchętniej bym robila z zatkanym nosem
w pierwszej ciąży tylko bylam spiaca i zmeczona

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Witam.
Obudziłam się dzisiaj z mdłościami :( Strasznie mi niedobrze..
Jakoś wcsinęłam śniadanie i zaraz do pracy uciekam.

Nanncy ja też czasami odczuwam takie silniejsze kłucia, ale niewydaje mi się żeby zagrażały fasolce. U mnie występują one przeważnie z wzdęciami.

martuska trzymam kciuki za wizytę :) co do kłujących jajników to ja też to miałam.

annte a u mnie jest na odwrót. W tej ciąży jestem spokojniejsza i mam takie wewnętrzne przeczucie, że wszystko będzie dobrze :)

nadziejka zdrówka kochana! Ja przy przeziębieniu piłam dużo herbaty z cytryną i wylegiwałam się pod kocem. Mi pomogło :)

Hej kochana, udanego dnia w pracy! Jestem juz po soku wycisnietym z całej cytryny, bulce z maslem, czosnkiem i szynka i herbatce z miodem i cytryna. Temp na szczęście nie mam podwyższonej. A na gardło tantum verde znalazłam w apteczce, czytałam ze jest bezpieczny...

:-[ moje klucia też przy wzdeciach... :rolleyes:

I jestem spokojna bo wiem ze tę ciążę szczęśliwie donosze i moje malenstwo będzie zdrowe. Po prostu to wiem...

Kurczę, dziewczyny, prosiłam żebyście za dużo nie pisały a tu ponad 10 stron :p ja wykorzystuję czas, bo Misio śpi, a tutaj jest Wi-Fi to przynajmniej zaległości nadrabiam ;)

Ale się wczoraj nachodziliśmy... Myślałam, że nogi mi do d*py wejdą :/ i normalnie tak się objadłam że mało mi tyłka nie rozerwało :p i już nie mogłam nic w siebie wcisnąć a M się złościł bo "dzidzia musi jeść" :p po obiedzie w ogóle M się nachylił do brzucha dać mu buzi i przyłożył ucho i chyba coś mi tam zabulgotało bo M z takim przejęciem "beknął sobie! Na pewno chłopak!" :D

Dzisiaj też sobie coś porobimy, pochodzimy i wieczorem wrócimy :)

Aaa... Kłuciem w brzuchu się nie przejmujcie, ja też tak mam :) czasami tak zakłuje jak przy @ a ja @ miałam bardzo bolesne :/

Miłego dnia Wam życzę i dajcie znać po wizytach :) ja jeszcze długi tydzień do wizyty czekać muszę... :/

Aesthete piekny brzusio;-)
ja nie pokazuje i bo ja i bez ciazy wygladam jakbym w niej byla, ogolnie mnie juz wydelo i nie umiem wciagnac;/ale w spodnie spokojnie wchodze ;-)
Chcialabym wam wszystkim odpisac ale nie mam chwili poki co...i gubie sie bo nas mega duzo:-)
zaciskam &&& za dzisiejsze wizyty!;-)
Paula gratuluje bliźniąt:D
Zycze zdrowka wszystkim chorowitkomi lacze sie w bolu bo mlody tez przeziebiony...
a pracujacym- lekkiej przyjemnej pracy, reszcie milego dnia;)

Majka w przedszkolu trzeba się zabrać za porządki jak jeszcze sila jest

aesthete udanego wypoczynku

co do przyjemności z mezem to mi lekarz powiedział ze można choć u mnie to bardzo rzadko ze względu ze meza często w domu nie ma zjezdza raz na dwa tygodnie lub rzadziej nawet w pracy się smiali jak nam się udało jak tak często meza w domu nie ma na szczęście sa jeszcze urlopy :-)

Nareszcie doczytalam ale oczywiscie nie wiem co ktora napisala:cool:
Napewno gratuluje blizniakow i nowym majowka.
Ja tez mam czasem takie bole ale przechodza.
Ja od niedzieli to bym tylko spala i w nocy tylko dwa razy wstaje na siusiu i spie przynsjmniej do 8. No i piersi mnie bola jak sa uwiezione biustonoszem. A rak to sie czuje super. Milego czwartku

Witam :tak:
Już czwartek :tak: jeszcze jutro wstanie do pracy i weekend wolny ;-)
Wstać nie mogłam :sorry: przespałam dwa moje budziki :zawstydzona/y: dopiero wstałam z budzikiem męża :-D oczywiście późno już było ;-) wszystko w pośpiechu :tak: obeszło się bez spóźnienia ;-) ale nie lubię tak gnać ;-) teraz toczę potworną walkę z sennością :cool2: szaro na dworze, kawa nie pomaga ... tylko łóżko w głowie ;-)

Wczoraj na siateczce było bardzo przyjemnie :tak: i stąd to zmęczenie ;-) za późno siatka, za późno powrót:sorry: no, ale jeszcze troszkę, więc warto się przemęczyć ;-)
Miałam też śmieszną sytuację :-D poszłam se siknąć przed siatką ;-) a że papieru nie było, więc wzięłam sobie chusteczkę ;-) zauważyłam czerwone smugi na chusteczce :eek: nauczona zdarzeniem Karmelkowej spojrzałam spokojnie, a ona była po prostu w czerwone wzroki :-D ;-)

Generalny stan zdrowia dobry :tak: oprócz tego zmęczenia :dry:to mi najbardziej dokucza :yes:
zdrowia dla tych, których dopadła choroba :tak:

jeszcze tylko 6 godzin pracy :wink::huh:

!! witam nowe majówki !!

A wczoraj moj synek mnie zaskoczyl:-)
Rozmawialismy wczoraj o ciazy z mezem, a synek podbiegl i powiedzial "Mamo, pokaz gdzie jest dzidzius".
No to ja podciagnelam bluzke i powiedzialam, ze dzidzius jest tam w brzuszku, a moj maly mezczyzna przytulil sie do mojego brzucha i pocalowal:-) A na koniec dodal, ze to jego siostrzyczka:-D Ciekawe czy moje dziecko ma 6 zmysl:rofl2:

nadzieja pozytywne nastawienie jest najwazniejsze :) Jak bylam w ciazy z synkiem tez od poczatku wiedzialam, ze wszystko bedzie i musi byc dobrze :)

reklama
Do góry