iza marta - W Krakowie, na ulicy Siemiradzkiego 3, jest sklep o nazwie Twoje Dziecko, :-) znajdziesz tam wszystkie detki, kółka, praktycznie do każdego wózka, :-) zadzwoń tam i zorientuj się, czy mają do waszego wózka. :-) Ja kupowałam dętkę do swojego wózka, nigdzie jej nie było tylko tam.;-) Powodzenia. Jeśli oczywiście chce Ci się szukać, bo teraz doczytałam, że nie lubisz tego wózka.
Co do nocek, u nas są super ale prawie... Mała budzi się co godzinę, dwie, ale je przez 10 min praktycznie na śpiocha i idzie spać, ;-) wczorajszej nocy jej się coś odwidziało i od 3 do 5 chciała się bawić,
ostatecznie M uspał ją w wózku, a zawsze zasypia w łózeczku. ;-) Mam nadzieję, że to jedyna taka nocka.
Aha i zachciało mi się chustowania, kupiłam chustę tkaną za 60 zł, przecenioną ze 120 i dupa.
Jako że Maja nie lubi byc noszona przodem do nikogo,
po 5 min od włożenia zaczyna się wkurzać,
i żeby jej nie zrazić, jak już marudzi wyciągam i tak próbuje.
Dzisiaj była mega zadowolona, a chciałam iść z nią w chuscie do sklepu i leżała mi na ramieniu, a kiedy próbowałam wsadzić jej nóżkę, w jedną połę, wygieła się strasznie w tył, tak, że prawie mi upadła. :-( Najgorsze, ze zaczęla strasznie płakac, :-( jakby ją cos zabolało i jak dotykałam jej plecków, to nie mogła się uspokoić, :-( teraz juz jest dobrze, ale myslicie, ze powinnam iść do lekarza, że coś jej zrobiłam.? :-(