reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Już po wizycie i dalej wszystko zamknięte :p. No cóż, czekamy na rozwój akcji eh... jutro może będzie mi się chciało to skoczę w końcu do fryzjera... Także czekam z Wami :D

reklama
No babeczki pełnia..., któraś mi tu nad ranem urodzi ????
Coś jak krew z nosa mi idzie to wołanie . Jak na razie wywołałam mamy, które się dawno nie odzywały heh

Anitka jaki masz kolorek? Ja mam wlosy za ramiona i ciemne. Ostatnio.ciągnie mnie cos do boba, ale mnie jest brzydko w krótkich. Chcialabym jakas totalna metamorfozę tylko, że u mnie zawsze kończą się niepowodzeniem :(.
Dzis cukier na czczo mialam 98...widze, ze zaczyna się u mnie powtorka z rozrywki :p.

Readerle gratuluję!

Ewe trzymam jutro kciuki i czekam na Elize :). Daj znać jak tylko będziesz mogła.

Diabliczka byłam pewna, że Ty już po. Oj widze, że Ty tak jak ja do cierpliwych nie należysz. Nie dziwię się, że płaczesz, ale uwierz mi, że to już niedługo :*.

Mama.O. współczuję przygód. Ja też mam teraz kilka hitów co do zachowania ludzi, ale napiszę jutro, bo zmykam do spania. Co do nawoływania to czuję się rozczarowana :p. Liczyłam, że moja córeczka Cię posłucha ;).

Dziewczyny jestem zalamana jutro mam okrągłe urodziny :( :( :( :( :( :( :( Nie dość, że czuję się jak wielka slonica to jeszcze nawet napić sie nie mogę :p. Mam nadzieję, że mąż nie planuje super randki, bo nawet nie mam co ubrać :(. Idę spać! Dobranoc!

Mój pies właśnie warczy przez sen :D.

Ostatnia edycja:
iza_marta - wszystkiego najlepszego!!! :D

Ewe - pewnie już nie wejdziesz, ale życzę powodzenia!! :))

Mama.O - noo, coś w pupie mają to całe wołanie :p

A ja w końcu dorwałam wczoraj truskawki z PL - drogie jak drogie ale ten smak to po prostu wart każdej ceny :D. Mam nadzieję że z dnia na dzień będą tanieć :D.

:) iza_ marta... sto lat! :)
wszystkiego naj dla rozpakowanych mamusiek :-D

a ja jutro pierwszy teścik robię.... proszę o mega kciuki:-)

w sumie mieliśmy się starać od czerwca... ale trochę nas poniosło :rolleyes2: czego efekt mam nadzieję ujrzeć wkrótce

buziaki no i lekkich porodów ze zdrowymi różowiutkimi bobasami :-)

pampuszek póki mogę to i ja wcinam truskawki, bo jak będę karmić to będzie zakaz surowych owoców :-( teraz się opycham i pozostaje mi nadzieję, że na kilka dni przed porodem nie dostanę od nich uczulenia :p

readerle GRATULUJĘ!

iza_marta NAJLEPSZEGO!:-)

rurka - powodzenia jutro :)

mallaika - masz jakieś alergie że się boisz ? :p Ja nie mam, więc raczej szanse że dziecko będzie miało są małe.

Hehe, komar mnie ugryzł w brzuch i to dwa ugryzienia obok siebie ;D

Ostatnia edycja:
No to byki są do połowy maja więc i uparte. Widać one wiedzą lepiej.
My z Gniewulą mamy pięknie przespaną noc. Teraz zjedzone dwa cyce i zasypiamy. Czekam żeby napić się kawy.
Rurka krzyżuję paluszki. Iza wszystkiego najlepszego.
EWE CZEKAM NA WIEŚCI

Ostatnia edycja:
reklama
izus wszystkego najlepszego! Szybkiego i w miarę bezbolesnego porodu :)
Izus mialam wlosy do polowy plecow ale baaaardzo poniszczone. Teraz nawet ramion nie dotykaja. Z tylu sa wycieniowane mocno i boki lekko dluzsze ale siegaja za ucho.
A kolorek jasny. Nie wiem czy nie za jasny bo jakas blada sie zrobilam. Ale generalnie jest ok.
Dzisiaj cukier naczczo 98 ale na kolacje zjadlam ciacha ktore maz przywiozl z komunii na ktorej byl z Amelka. W sumie na tej Komunii się nie nabyli bo Amelke rozlozylo i z godziny na godzinę czula sie gorzej.

Ciekawe czy na ktoras zadzialala pelnia i urodzila ;) Mnie wyjatkowo spalo sie dobrze. Tylko wstalam z katarem :/

rurka trzymam kciukasy za dwie kreski :)

Do góry