reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Mimi no to pewnie połowy nie spakowałaś w tym popłochu :-)

Iza_Marta a przestan raz na jakiś czas jak zjesz to bez przesady...nie palisz, nie pijesz :-) loda też mam ale dzisiaj miałam kupić arbuza i kurde wyszłam bez...a jeszcze nie zjadłam mniam
Mnie też Niunia strasznie zgaga męczy :( cokolwiek zjem ehhh już nie mam siły

Martyna nie wiem wlasnie...kąpiel długa rozluźnia a prysznic jak slabo czujesz ruchy to cieply strumień na brzuch. Chociaż ja kiedyś źle się czulam i siedzialam z godzinę w wannie , nic nie dalo...

reklama
Diabliczka00 nawet wszystko wzielam tylko zamiast zwyklych majtek zucilam stringi do torby :) ale w szpitalu dali takie ich jakies sziatkowe :D :D a i szlafrog zapomnialam, a liste se zrobilam z tydzien wczesniej co dla kogo mam spakowac :) jakos nawet tylko te dwie zeczy niewzielam, ale lepiej za wczasu przyszykowac torbe :) :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Iza marta, no juz niedlugo kochana...jeszcze troszke...

Martyyyna, tak, ja takie skurcze mialam. Bralam w szpitalu prysznic i czesto pomagal az ktoregos dnia juz nie :D

Mimi, to z tymi wodami mialas identyko jak ja. Tyle ze ja w szpitalu. Ale wlasnie tak lecialo jak siusiu i w wc strumien taki a potem czop.

Anitajas, a takie dusznos i i bezdechy miewalas przed ciaza? Moze poczekaj do porodu? Moze samo minie. U mnie dramat, nie przeszlo. Ale musze rtg klatki zrobic tyle ze mam jeszcze aparat na zabach to chyba nie moge...

plan minimum osiagniety ;-) podlogi pomyte,torby popakowane dla męża i Emi.Teraz mąż wreszcie skreca mi przewijak i jeszcze go dzis przycisne zeby mi łóżeczko złożył :sorry: na jutro zostaje mi tylko spakowanie ubran na wyjscie dla siebie i Elizy zeby mąż przywiózł to co trzeba :tak:

No to chyba u mnie też już zbliża się ku końcowi. Mała zrobiła się spokojna i chyba musiała się już jakoś wpasować główką bo czuję duży nacisk i takie bolesne kłucie.

przewijak stoi,porozkladalam wszystkie niezbedne gadżety.Łóżeczko jednak szanowny mąż złoży jutro i bedziemy musieli lekkie przemeblowanie zrobic w naszej sypialni :sorry:.Tak właśnie do mnie powoli dociera ze to juz tylko 3 dni :szok: tak jakos zaczelam myslec czy wszystko mam i czy czegos nie przeoczylam :eek:

Chciałybyśmy sie zameldować oddzielnie :) dzisiaj w nocy,po niecałych 5 godzinach porodu urodziła sie Zosienka.Wazy 3200 g i ma 53 cm.Jest małym krzykaczem! ;)

Dziewczyny znieczulenie zewnatrzoponowe to błogosławieństwo i wcale nie boli wkuwanie igly.Niestety przy bólach partych jego magia troche zanika.Bo parte sa wyjątkowo koszmarne.W pewnym momencie myslalam ze nie dam rady...

reklama
nika gratulacje! Dużo zdrowka i cierpliwosci dla Was :)
To, że w pewnym momencie obieta mysli, że nie da rady urodzic to typowy objam osiagniecia ktojejs tam fazy porodu. Tak nam mowili w szkole rodzejia i to tez potwierdzilo sie u mnie przy pierwszym porodzie :)
Jeszcze raz Gratuluję!

Do góry