reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

martyyyna - tez we wtorek mam wizyte ;)

diabliczka - nie straz tym pologiem, ja licze na to ze bedzie troche lepiej niz w ciazy :D

iza_marta - ja rowniez proponowalam mojemu kino na dzis bo jest nowy film Woodiego Allena dzis w kinach, ale on srednio go lubi :(. Moze sie znajdzie cos innego ale watpie,,,

wichurka - gratulacje!!! najgorsze za Toba i teraz bedzie tylko lepiej :))

mimi - gratuluje! To w sumie dobrze ze wczesniej Ci wody odeszly, bo zawsze lepiej jak dzieciuk zdecyduje jednak kiedy chce wyjsc i dopiero CC, mniejszy szok dla niego :)

Hmm obudzilam sie siku i nie wiem czy zasne juz a jeszcze sie glodna zrobilam... a kot na mnie lezy i nie wiem czy mam serce go zrzucic :p. Nie mam planu dla siebie na dzisiejszy dzien kompletnie...

reklama
Wichurka fantastycznie że cycujecie :-) Teraz jak masz małą to szybko dojdziesz do siebie bo psychika weźmie górę :* dobrze że już po a niedługo będziesz tylko wspominać :-)
Mimi jaki szok mialas...tutaj nastawiona na 12 :-) Niunia ma już imię? Gratki kochana :* Gorzej z tym ciśnieniem ale pomalutku wszystko się unormuje...czekamy na zdjęcie
Nanncy to teraz Ty pełno etatowa mama :-) cieszę się że dajesz radę... ktoś Ci pomaga czy sama taka zmobilizowana jesteś? Z tym uciskiem to nie czekaj tylko skonsultuj z lekarzem ale wstrzymaj się jeszcze parę dni może to jeszcze po cesarce trzyma. Wychodzisz już na spacerki? Pzdr ciepło i odzywaj się :*
Iza_Marta a Ty chorujesz na bezsenność? No chyba że takie ekstra ranne przytulanie :-)
Pampuszek trochę lepiej na pewno :-) hehe Następna nie może spać. Ja pije ciepłe mleko i może usne :-)

Diabliczka, no jest moj mąż i moja mama. Ale juz w sumie wiekszosc robie sama. Nie wiem do kogo isc z tymi uciskami. Moj gin kazal przyjsc dopiero w czerwcu, no i itak wiem co powie: nerwy. Bo on tak zawsze mowi - znajac mnie. Jestem przebadana kardiologicznie, wiec to odpada. Pozostaje zrobic zwykla morfologie po cesarce i tsh bo odstawilam euthyrox. Ewentualnie kregoslup ktorego musze zrobic rtg ale narazie nie moge bo nosze jeszcze aparat ortodontyczny.

NO W KOŃCU zaczęłyście się rozpakowywać!!!!!
MIMI ,WICHURKA - GRATULACJE.
Szybkiego powrotu do zdrowia
Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych pociech i rodzin.

Nanncy hmm a robiłaś jakieś prześwietlenie? Może faktycznie coś Ci uciska...na razie się wstrzymaj może się jakoś wchłonie. Zobaczysz...

diabliczka fakt faktem że poszłam spać chyba po 21, więc zdążyłam się jakoś wyspać. Ale czasem tak mam że jak już pójdę siku to nie mogę dalej spać heh :p.

Nanncy - a w jakich okolicznościach te duszności występują ? Ja też mam takowe, ale tylko jak się bardzo zdenerwuje... ostatnio tez w nocy mnie cos takiego obudzilo ale jestem pewna ze to nerwowe... A u Ciebie tez jest to mozliwe, wiec jezeli pijesz kawe to ja odstaw i moze sprobuj brac magnez ?

witam
mam dzis powera od rana choc nocka kiepska za mna wstawanie na siku potem klopot z zasnieciem :baffled: wymeczona jestem.Rano Emi zrobila afere ze nie chce isc do p-la bo jest niewyspana :baffled: pozniej kazala zalozyc sobie pampersa mimo iz nie nosi ich juz od roku :szok: po czym stwierdzila ze do p-la i tak nie pojdzie z pampersem wiec zeby nie szukac pampersa a nastepnie pierwszy raz od nie pamietam kiedy zaczela sie fochowac przy sniadaniu i w efekcie zjadla tylko jogurt :baffled: wiec do p-la musialam jej zrobic drugie sniadanie a w zasadzie pierwsze i mam nadzieje ze je zje :confused:'

wichurka gratulacje ;-)

mimi gratulacje ;-)

nanncy ja uscisk w klatce piersiowej mialam przy niezdiagnozowanej niedoczynnosci tarczycy,wiec moze to to skoro dostawilas euthyrox to pewnie sie cos rozregulowalo.

reklama
Diabliczka juz druga noc chodze spac po 2, bo mamy takie ekscesy lozkowe :D. Na brak seksu nie moge narzekac :D. A jakos sie balam, ze im wiekszy brzuch tym bedzie gorzej i ze maz nie bedzie chcial ze wzgledu na wyglad :p. Ale szczerze padam na pysk! Jestem tak strasznie zmeczona, bo wstaje o 8. Bylam dzis na badaniach krwi i troche mi slabo bylo. A Ty jak sie czujesz? Pewnie bedziesz nastepna swiezo upieczona mama :D.

Pampuszem ten nowy film jest rezyserowany przez kogoś innego. W. Allen tam tylko gra...moze to przekona meza. Choc jak go nie lubi to nie wiem czy da rade patrzec na niego przez ponad godz.

Nanncy, Wichurka, Mimi jak ja Wam zazdroszcze!!!!!! Dalej nic nie czuje :(. Mam wrazenie, ze nigdy nie urodze :p.

Anitkajas jak sie czujesz? Ja znow mam jakis gorszy okres i doslownie napycham sie slodyczami :(. Na szczescie cukier na czczo to 91 max.

Ewe1985 slodka jest ta Twoja coreczka :).

Do góry