kasia.artwik
Fanka BB :)
Oj a ja dzis klapnieta... Remont w pelni, spimy w trójkę w przedpokoju narazie. Wzięlam farby duluxa kolory swiata i jestem bardzo zadowolona. Kolorki identyczne jak na probnikach, sa sliczne W sumie z jedna puszka mieliśmy problem, bo chyba jakas stara sie trafila, jakies grudki i strasznie smierdzi. A wujek-malarz zamiast od razu powiedziec to juz raz machnal sciany. Moglam podjechac do skkepu i by mi wymienili na nowa, no ale nic juz pokoj pomalowany.
Maz mnie rano wkurzyl, bo obiecal wczoraj ze obkleji folia lazienke, a ze skoczyl wieczorem do kumpla to mial to rano przed malarzem zrobic, no i co? Prosilam zeby wstal kilkakrotnie, az sie wkurzylam i sama zaczelam bo malarz mial byc za moment... I jak wstal to sie ostro pogryzlismy. Na szczescie juz emocje opadly i jest ok. Ach te chlopy!!! Z nimi źle a bez nich pewnie jeszcze gorzej
Maz mnie rano wkurzyl, bo obiecal wczoraj ze obkleji folia lazienke, a ze skoczyl wieczorem do kumpla to mial to rano przed malarzem zrobic, no i co? Prosilam zeby wstal kilkakrotnie, az sie wkurzylam i sama zaczelam bo malarz mial byc za moment... I jak wstal to sie ostro pogryzlismy. Na szczescie juz emocje opadly i jest ok. Ach te chlopy!!! Z nimi źle a bez nich pewnie jeszcze gorzej