reklama
jeanta
Fanka BB :)
Od lat podoba mi sie Nell, odkąd byłam mała dziewczynka i obejrzałam w pustyni i w puszczy! Śliczna mała Nell która jest teraz Piekna kobieta- Karolina Sawka ja grała! Zobacz sobie jej zdjecia! Poza tym to : Nell, Nellusia, Nelcia , Nelka, Nela, Nellunka! Mnóstwo zdrobnien i niespotykane imie na czym mi np zależy mieszkamy za granica wiec szukamy imion międzynarodowych oby dzieci nie miały wiekszysz problemów! Nell jest super pozdrawiam
Dziewczynka koniecznie Zuzia(parę dni przed zajściem w ciążę tak tuliłam córeczkę znajomych Zuzie i się udało po prawie roku starań więc musi być to imię bo to jakiś znak bo wcześniej też tak chciałam takie imię dla dziecka) a chłopczyk to nie wiem.Podoba mi się Leon(mężusiowi się nie podoba),Szymon,Franek,Adaś.
Ostatnia edycja:
Stwierdziliśmy z mężem,że imię musi pasować do małego chłopca, mężczyzny, dziadka no i żeby w szkole sie z niego nie wyśmiewali.Jak na razie dla chłopca propozycje to Robert- robi, robson, Roberto, a na drugie Krzysztof ( patron kierowców), zaś dla dziewczynki Paulina, Natalia- tak po prostu. Może jeszcze zmienimy zdanie, zobaczymy:-)
Martusia22267
Fanka BB :)
dziewczynka: Alana, Marcela,
chłopiec: Grado, Dorian, Daniel
a do maja jeszcze kupa czasu i pewnie jeszcze setki imion przerobimy;-)
chłopiec: Grado, Dorian, Daniel
a do maja jeszcze kupa czasu i pewnie jeszcze setki imion przerobimy;-)
kurcze, co do Nell mam mieszane uczucia, moj maz uwaza ze jesli bedzie dziewczynka to koniecznie Nell, aby byli Stas i Nell, ale ja sama nie wiem, ale skoro Tobie Jeanta sie podoba to musze przemyslec to jeszcze raz
Jak nie Nell to może Nela? to polskie imię. Moja siostrzenica tak ma. W zasadzie jest od Aniela -> Anielka ->Nelka i ciągle mylą ją z Amelką ehh. Ale Nela fajnie brzmi i nie jest tego tak dużo - spotkała w swoim życiu dopiero jedną dziewczynkę o tym imieniu, a ma 6 lat
reklama
Podziel się: