reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Aż z ciekawości zerknęłam w internet i bez problemu można znaleźć za 40-60zł na vinted, miałabyś we wtorek w domu
Poszukałam u siebie wstawiłam ogłoszenie ale niektóre kobiety mają ceny z kosmosu chcą 150 - 200 żl 🤦 na szczęście odezwała się Pani która mieszka niedaleko mnie i sprzedaż mi w rozsądnej cenie 🙂 i nie będę musiała czekać na wysyłkę 🙂

reklama
@Karolina1988* polecam aplikację Vinted. Wszystkie prawie ubranka mam od ludzi ;) jedno body mniej albo tanszy keden kocyk kupisz i dasz radę z detektorem! Wodocznie on jest stworzony dla ciazy jaka ty masz. A czasu jeszcze zostalo ! Bo to 8 tygodni.
Nie zrozum nas zle. Nie chodzi o to ze piszesz o swoich obawach. Ale my lubimy pomagać na forum. I jezeli kilka razy juz się tym stresowalas to my chcemy pomóc i rozwiazac problem. Zwazywzszy ze jesteś z tym sama teraz. Zastanow się;) moze warto ograniczyć sobie stresy.
Ale ja bardzo jestem Wam wdzięczna za pomoc i dobre rady 🥰 serio gdyby nie Wy na tym forum to bym zwariowała 😅

Ale ja bardzo jestem Wam wdzięczna za pomoc i dobre rady 🥰 serio gdyby nie Wy na tym forum to bym zwariowała 😅
Cześć Karolina, mało się tu udzielam ale chciałam Cię trochę pocieszyć. Moja córcia też do ruchliwych nie należy, od wczoraj prawie jej nie czułam ale posiadam detektor. Dziś rano sprawdziłam i serducho biło na 150. Chyba taki z niej śpioch po tatusiu. Bez tego detektora chyba bym oszalała. Kupiłam go po USG polowkowym jak wyszło że mała jest owinieta pepowina. Z twoim synkiem też na pewno wszystko ok, pewnie też śpioch z niego.

Boże, dziewczyny ale się teraz przestraszyłam....
Dziewczyna mieszkająca 30 km ode mnie zmarła na koronawirusa. 27 latka. Niedawno urodziła dziecko. Jestem w takim szoku, że nie mogę się ogarnąć...

Fundacja Rodzić po Ludzku zwróciła się ostatnio do Ministerstwa z pytaniem o obecną sytuację ciężarnych i ten chaos. Właśnie opublikowali odpowiedź ministerstwa. Generalnie wynika z tego, że nasze USG nie powinny być odwoływane. Warto się zapoznać:
No ja właśnie nie wiem jak to będzie u mnie. Wizyty prywatne, ale USG mój lekarz robi tylko w szpitalu.
Do tego na połówkowych mała tak się ułożyła, że nie było widać dolnego odcinka kręgosłupa i zaleca sie USG w późniejszym czasie. I teraz jestem w kropce.

reklama
Do góry