reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Witamy w niedzielę, wczoraj zaczal się 18 tydzień, dzidzia juz regularnie daje znać o sobie . Waga stoi w miejscu tzn schudłam kg na początku pozniej to odrobilam i tak stoi. Też nie mam dolegliwość żadnych na szczęście. Juz od wczoraj jesteśmy w Pl na 3 tygodniowym urlopie. Pogoda piękna, ciepło słońce, a my spakowana jak na Sybir takze trzeba do Zakopanego koniecznie się udać zeby dziecko śnieg zobaczylo
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych ruchów. Ja czekam już niecierpliwie na ten dzień, kiedy poczuje Juniora.
U mnie ostatnio zaskakująco - niby mam cukrzycę, a cukry ostatnio dobre, waga w dół mimo iż brzuszek powoli rośnie.
Jutro do diabetologa, 23.12 mam wizytę u gina.
27.12 usg 2 trymestru.
Intensywna końcówka roku
U mnie ostatnio zaskakująco - niby mam cukrzycę, a cukry ostatnio dobre, waga w dół mimo iż brzuszek powoli rośnie.
Jutro do diabetologa, 23.12 mam wizytę u gina.
27.12 usg 2 trymestru.
Intensywna końcówka roku
Witam się niedzielnie, byłam dzisiaj na zakupach prezentowych ale jakie tłumy jakby wszyscy czekali na handlową niedzielę z zakupami! Miejsc parkingowych nie było, ale gdzieś się udało wcisnąć i większość prezentów już mam.
Mój mały od paru dni regularnie daje o sobie znać, najlepiej czuć na wznak jak rękę przyłożę.
Mój mały od paru dni regularnie daje o sobie znać, najlepiej czuć na wznak jak rękę przyłożę.
U mnie też waga stoi w miejscu mimo że brzuch rośnie . Miłego pobytu w Polsce !Witamy w niedzielę, wczoraj zaczal się 18 tydzień, dzidzia juz regularnie daje znać o sobie . Waga stoi w miejscu tzn schudłam kg na początku pozniej to odrobilam i tak stoi. Też nie mam dolegliwość żadnych na szczęście. Juz od wczoraj jesteśmy w Pl na 3 tygodniowym urlopie. Pogoda piękna, ciepło słońce, a my spakowana jak na Sybir takze trzeba do Zakopanego koniecznie się udać zeby dziecko śnieg zobaczylo
nnat.
Boże, jakie cudowne zdjęcie [emoji3590]Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki [emoji3590]
Grtauluje wymarzonej córeczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja dzisiaj idę podejrzeć co się w brzuszku dzieje, ale maleńka o ile w weekend u dziadków była grzeczniutka, prawie nie kopala, dużo odpoczywają, tylko przy siostrze ciotecznej i jednej babci troszeczkę poskakala
Za to po powrocie do domu hulała jak szalona
Czuje ze to mały wariat rośnie
Charlotte21
A u mnie waga szaleje! Ale to już przez leki zaczęła przed ciążą, więc od roku w sumie nie mogę jej ustabilizować i przy wzroście 176 cm, wyjściowa w ciązy była 62 kg (2 poronienia i od kwietnia z lekkimi przerwami biorę steryd i dużo leków). Zawsze dużo jadłam i waga się utrzymywała w granicach 58- 60 kg, a teraz jak coś powącham to już mi brzuchol rośnie w tłuszcz. Eh... co wizytę mam kilo więcej ! Jak to zatrzymać
8t1d - 63,5 kg
10t1d 64 kg
14t1d 63,8
17t1d 65,4
18t5d 66,5
19t5d - boję się wejść na wagę!
@nnat. u mnie też bywają dni gdzie Bejbik się mniej rusza i nie powiem, trochę mnie to stresuje, dlatego czasem zjem słodkie aby się poruszał trochę ! Idzie zwariować w ciąży ! U Ciebie to normlane, że są dni większej aktywności a czasem mniejszej?
8t1d - 63,5 kg
10t1d 64 kg
14t1d 63,8
17t1d 65,4
18t5d 66,5
@nnat. u mnie też bywają dni gdzie Bejbik się mniej rusza i nie powiem, trochę mnie to stresuje, dlatego czasem zjem słodkie aby się poruszał trochę ! Idzie zwariować w ciąży ! U Ciebie to normlane, że są dni większej aktywności a czasem mniejszej?
Pszczoła2020
Mam taki sam przyrost wagi ale bez lekówA u mnie waga szaleje! Ale to już przez leki zaczęła przed ciążą, więc od roku w sumie nie mogę jej ustabilizować i przy wzroście 176 cm, wyjściowa w ciązy była 62 kg (2 poronienia i od kwietnia z lekkimi przerwami biorę steryd i dużo leków). Zawsze dużo jadłam i waga się utrzymywała w granicach 58- 60 kg, a teraz jak coś powącham to już mi brzuchol rośnie w tłuszcz. Eh... co wizytę mam kilo więcej ! Jak to zatrzymać
8t1d - 63,5 kg
10t1d 64 kg
14t1d 63,8
17t1d 65,4
18t5d 66,5
julia2s
Powiem Ci, ze po moich dzieciach stwierdzilam, ze jak szaleje z brzuchu to pozniej spokojnie. Jak w brzuchu grzeczne to pozniej daje popalicBoże, jakie cudowne zdjęcie [emoji3590]
Grtauluje wymarzonej córeczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja dzisiaj idę podejrzeć co się w brzuszku dzieje, ale maleńka o ile w weekend u dziadków była grzeczniutka, prawie nie kopala, dużo odpoczywają, tylko przy siostrze ciotecznej i jednej babci troszeczkę poskakala
Za to po powrocie do domu hulała jak szalona
Czuje ze to mały wariat rośnie
nnat.
A u mnie waga szaleje! Ale to już przez leki zaczęła przed ciążą, więc od roku w sumie nie mogę jej ustabilizować i przy wzroście 176 cm, wyjściowa w ciązy była 62 kg (2 poronienia i od kwietnia z lekkimi przerwami biorę steryd i dużo leków). Zawsze dużo jadłam i waga się utrzymywała w granicach 58- 60 kg, a teraz jak coś powącham to już mi brzuchol rośnie w tłuszcz. Eh... co wizytę mam kilo więcej ! Jak to zatrzymać
8t1d - 63,5 kg
10t1d 64 kg
14t1d 63,8
17t1d 65,4
18t5d 66,5
Nie bój się wagi, wszystko zrzucisz po porodzie, będziesz na dluuugie spacerki chodzić!
Tak, to normalne nie ma reguły. Czasami też od 23 mam spokój i śpię cudnie cała noc i to do 9, a czasami szaleje do 1 i od 5 się wybudzam
Powiem Ci, ze po moich dzieciach stwierdzilam, ze jak szaleje z brzuchu to pozniej spokojnie. Jak w brzuchu grzeczne to pozniej daje popalic [emoji23]
Oooo, to ja chce zbey szalała w brzuchu [emoji23]
reklama
Lilka455
Święta prawdaPowiem Ci, ze po moich dzieciach stwierdzilam, ze jak szaleje z brzuchu to pozniej spokojnie. Jak w brzuchu grzeczne to pozniej daje popalic
Podziel się: