reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków ☺ ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą
Będę myśleć ciepło o tobie na którą masz ja na 13 to sie wesprzemy nawzajem.w myślach.

Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków [emoji5] ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą

O rety..... Moje wyrazy współczucia odnośnie Twoich strat.
Wierz w to, że tym razem wszystko będzie dobrze.
Pewnie przed wizytą będziesz przerażona, a po wizycie szczęśliwa i uśmiechnięta.

Ja oczywiscie zrobilam rosół, aktualnie moj numer jeden wsrod dan [emoji16] wstawilam udka do piekarnika i czekam na narzeczonego az wroci z pracy :) Po obiedzie czeka na mnie sterta prasowania...

Dziewczyny, a jezeli chodzi o lozeczka to jak to rozwiazalyscie z poprzednimi pociechami? Mialyscie jedno lozeczko w sypialni i koniec?
Zastanawiam sie czy kupic jakas dostawke do sypialni i drugie lozeczko do pokoju malucha, zeby w dzien tam spalo, ale nie wiem jak zareaguje na takie przenoszenie w inne miejsce? [emoji848]
Ja miałam jedno lozeczko w sypialni i wozek w mieszkaniu to mi wystarczyło. Teraz chce kupic dostawke bo boję się, że jak starsze dziecko wskoczy mi do łóżka to akurat będę karmić, albo spac z maluchem i boje sie zeby mu krzywdy nie zrobił.

Strasznie mi przykro... Mojej koleżance z pracy córeczka zmarła w czasie porodu. Nie wyobrażam sobie waszego bólu..
Bardzo trzymam za ciebie kciuki jutro! ❤️
Będzie dobrze, zobaczysz. W maju będziemy się wszystkie cieszyć z dzieciaczków.

Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków ☺️ ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą

Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków [emoji3526] ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą
39??? Strasznie mi przykro [emoji22]
Trzymam ogromne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja oczywiscie zrobilam rosół, aktualnie moj numer jeden wsrod dan [emoji16] wstawilam udka do piekarnika i czekam na narzeczonego az wroci z pracy :) Po obiedzie czeka na mnie sterta prasowania...

Dziewczyny, a jezeli chodzi o lozeczka to jak to rozwiazalyscie z poprzednimi pociechami? Mialyscie jedno lozeczko w sypialni i koniec?
Zastanawiam sie czy kupic jakas dostawke do sypialni i drugie lozeczko do pokoju malucha, zeby w dzien tam spalo, ale nie wiem jak zareaguje na takie przenoszenie w inne miejsce? [emoji848]

Mój spał w łóżeczku w sypialni. A jak byłam w salonie ( mamy aneks) to pierw jak był mały leżał na kanapie w kokonie ale już mając ponad 2 miesiące kładłam go na ziemie na matę i tak sobie leżał

Ja miałam dostawkę w sypialni, potem zamieniłam na łóżeczko. Mała śpi z nami do tej pory w pokoju, ale ja z tych rodziców którzy boją się bardzo śmierci łóżeczkowej (znam 2 przypadki osobiście) i moje dzieci śpią z nami w sypialni przez pierwsze kilkanaście miesięcy. Z tego też powodu w łóżeczku na czas snu nie ma nic poza prześcieradłem i dzieckiem w śpiworku.

reklama
Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków [emoji5] ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą

Trzymam kciuki!
39tc nawet nie sobie tego nie wyobrażam co przeszłaś :(

Do góry