reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Jeżeli taka będzie Wasza decyzja to możemy zrobić selekcje. I potem faktycznie dołączać kolejne dziewczyny. Tylko pytanie kolejne - od ilu postów do wątku zamkniętego? Jakie zasady selekcji?

Trole? Haha... się uśmiałam :D Po co ściemniać na forum skoro jesteśmy i tak anonimowi?
Może nie od ilosci postów, ale ogólnie od tego czy udzielają się tu na majowej grupie?

reklama
My już od kilku lat mieszkamy sami. Na początku mieszkaliśmy z moimi rodzicami, ale szybko się zdecydowaliśmy na wynajem :) teraz nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami a tymbardziej z teściami.

Jeżeli taka będzie Wasza decyzja to możemy zrobić selekcje. I potem faktycznie dołączać kolejne dziewczyny. Tylko pytanie kolejne - od ilu postów do wątku zamkniętego? Jakie zasady selekcji?

Trole? Haha... się uśmiałam :D Po co ściemniać na forum skoro jesteśmy i tak anonimowi?
Była kiedy dziewczyna samotna, zapisała się na grupę przyszłe mamy wstawiala fotki usg (skradzione z neta) pisała o samopoczuciu, wyprawce itp, po dłuższym pisaniu gubi się w zeznaniach ich wyszło wszystko, że nawet w ciąży nie była. . Takich przypadków tutaj dużo było. Kiedyś jednej laski szwagierka podawała się za kogoś innego i donosila teściowej co ta pisze na zamkniętej grupie..

Była kiedy dziewczyna samotna, zapisała się na grupę przyszłe mamy wstawiala fotki usg (skradzione z neta) pisała o samopoczuciu, wyprawce itp, po dłuższym pisaniu gubi się w zeznaniach ich wyszło wszystko, że nawet w ciąży nie była. . Takich przypadków tutaj dużo było. Kiedyś jednej laski szwagierka podawała się za kogoś innego i donosila teściowej co ta pisze na zamkniętej grupie..

To chyba jakieś małolaty ....

Hej, jak sobie radzicie z lekiem ze cos jest nie tak? Jakos nie potrafie sie cieszyc, caly czas sie boje ze jest zle:-(jeszcze takie glupoty mi sie snia... dzis co chwile łzy same lecą :-(
Mi też się co chwilę śnią głupoty, a najwcześniej krwawienie. Ja już przestałam schizowac, bo to jeszcze bardziej stresuje. Dużo spaceruje,sprzatam żeby nie myśleć. Oszczędzam się i dbam jak mogę, leki biorę a na resztę już wpływu niestety nie mam.

Aż się wierzyc nie chce w takie historie, ale z drugiej strony niestety wszystko w dzisiejszych czasach jest możliwe.

Ja z mężem zamieszkaliśmy razem jakiś rok przed ślubem:) a nasi rodzice poznali się dOpiero dzień przed:) haha maskara jak sobie to przypomnę:) nie dosc ze ślub był stresujący to jeszcze nie wiedzieliśmy jak się dogadają teście między sobą:) teści mam 100 km od siebie wiec widujemy się rzadko ale nie mogę na nich narzekać. Na weekendy jeździmy do moich rodziców często raz do mamy raz do taty bo są po rozwodzie ale przez to jak jie mam co z dzieckiem zrobić to oboje są zawsze chętni do pilnowania:) taki idealny układ w nieidealnym układzie.
Mnie czeka zapoznanie teściowej z moimi rodzicami za 2 tygodnie :o
Seriioooo?? :o

To chyba ludzie maja zbyt nudne swoje zycie, zeby takie akcje wymyslac.
Eh chyba faktycznie gorszy dzis dzien, moze przez te "swieta" ktore od 11 lat bardzo zle znosze ze wzgledu na brak Mamy :-(
dziekuje dziewczynki za slowa otuchy, faktycznie trzeba wziasc sie w garsc i fakt odliczanie caly czas.

reklama
Hej :) u nas weekend w rozjazdach i wyjazdach. Jeszcze z Poznania Przyjechała siostra mojego męża, a moje dzieci ją uwielbiają więc spędzamy każdą chwile z nią. Dzisiaj zabrałam w końcu dzieci na salę zabaw, pogoda piękna to i spacer zaliczony.

Zazdroszczę zwierząt, chciałabym psa, ale mój mąż nawet słyszeć o tym nie chce. Twierdzi, że pies w bloku się męczy, a poza tym uważa że wszelkie obowiązki spadną na niego [emoji849][emoji849] na pocieszenie mam chomika i rybke [emoji23][emoji4]

Co do mieszkania na swoim, to ja 7 lat mieszkalam z teściami, a miało też być tylko na chwilę, żeby z 1 dzieckiem pomogli. I tak zleciało. W kwietniu tego roku kupiliśmy swoje mieszkanie i bardzo się z tego cieszę.

Do góry