reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam Was w ten piękny, słoneczny dzień.
Ja dzisiaj robiłam na śniadanie pastę z avocado[emoji173] Obiad mam wczorajszy.
Na jutro nie mam pomysłu co zrobić..
Co do słuchania serduszka, mi ginekolog pokazałam na monitorze, ublagalam go aby na chwilę włączył i tak też uczynil.
Jeśli chodzi o plotki w pracy to olac totalnie!
U mnie dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień.
P.S Witam nowa koleżankę [emoji4]
20191015_113138.jpeg

Ja mam bardzo szorstka..W Sumie na czole .
Nigdy nie miałam problemów w cerą.
W ogóle zauważyłam, że swędzi mnie brzuch[emoji2955]

Też mnie chwilami swędzi. Smaruje oliwka. Ruchy masażu zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Taki masaż też na wzdęcia zaparcia i gazy pomaga. Chociaż zaraz po może pognać do toalety lub kilka "bączków" pójść.

Też mnie chwilami swędzi. Smaruje oliwka. Ruchy masażu zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Taki masaż też na wzdęcia zaparcia i gazy pomaga. Chociaż zaraz po może pognać do toalety lub kilka "bączków" pójść.
Smarujcie koniecznie, jak swędzi, to znaczy że skórą się rozciąga. Ja to w pierwszej ciąży olałam i mam milon rozstępów na samym dole brzucha (w sumie ich nie widzę ale wiem że tam są) :(

Witam Was w ten piękny, słoneczny dzień.
Ja dzisiaj robiłam na śniadanie pastę z avocado[emoji173] Obiad mam wczorajszy.
Na jutro nie mam pomysłu co zrobić..
Co do słuchania serduszka, mi ginekolog pokazałam na monitorze, ublagalam go aby na chwilę włączył i tak też uczynil.
Jeśli chodzi o plotki w pracy to olac totalnie!
U mnie dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień.
P.S Witam nowa koleżankę [emoji4]Zobacz załącznik 1034046
Pięknie u Ciebie [emoji3590]

reklama
Chore czasy, żeby kobiety musiały się bać mówić o swoim szczęściu. Tym bardziej, że nie jesteśmy niewolnicami[emoji21] Super, że dobrze zareagowała.
Mój szef też świetnie do tego podszedł. Zaprosił mnie na spotkanie , usiedlismy i wstępnie ustaliliśmy wszystkie ważne kwestie[emoji4]
Dziewczyny, chcialam się pochwalić, że powiedziałam szefowej przed chwilą. Zareagowała bardzo ładnie. I jestem szczęsliwa :)

Do góry