reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Przyczytalam, że od 10 tyg. USG przez powłoki brzuszne już . Czyli to prenatalne już również ? Jak to jest bo u mnie pierwsza ciąża. Moj by chciał pójść ale właśnie jak będzie już przez brzuszek. I nie wiem czy na prenatalne czy kolejne połówkowe. Zależy też jak akurat wypadnie mu z pracą.

Ja już w przychodni i czekam na pobranie krwii.
Ja mialam w 9tc przez brzuch ale bylam wtedy o 20kg szczuplejsza [emoji6]
Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
Wcześniej byla ciaza mniejsza wiec bądź dobrej myśli!

@Luxuorius przykro mi [emoji53]

Eh naprawde po takich rewelacjach martwie sie jak tam moja fasolka bo ja jeszcze nic nie widzialam a gdzie czekac 3 tygodnie [emoji57]

Przyczytalam, że od 10 tyg. USG przez powłoki brzuszne już . Czyli to prenatalne już również ? Jak to jest bo u mnie pierwsza ciąża. Moj by chciał pójść ale właśnie jak będzie już przez brzuszek. I nie wiem czy na prenatalne czy kolejne połówkowe. Zależy też jak akurat wypadnie mu z pracą.

Ja już w przychodni i czekam na pobranie krwii.
Ja prenatalne w 12tyg na pewno mialam przez brzuch, miałam tez w 10tc usg ale nie pamietam juz jakie było

Boziu dziewczyny 3majcie kciuki,siedze teraz pod gabinetem i czekam na 2 wizyte,bo rano juz bylam,ale aparat USG byl zepsuty i czekam teraz prywatnie [emoji24]po tych wszystkich zlych wiesciach to az czlowiek sie zastanawia czemu my kobiety to musimy znosic? Czemu tak sie dzieje, ze tyle ciaz jest straconych? A z drugiej strony nie ma nawet profesjonalnej pomocy dla kogos kto stracil ciaze, bo dla lekarza to jest traktowane jak chleb powszedni.

Boziu dziewczyny 3majcie kciuki,siedze teraz pod gabinetem i czekam na 2 wizyte,bo rano juz bylam,ale aparat USG byl zepsuty i czekam teraz prywatnie [emoji24]po tych wszystkich zlych wiesciach to az czlowiek sie zastanawia czemu my kobiety to musimy znosic? Czemu tak sie dzieje, ze tyle ciaz jest straconych? A z drugiej strony nie ma nawet profesjonalnej pomocy dla kogos kto stracil ciaze, bo dla lekarza to jest traktowane jak chleb powszedni.

Ale Ty nie nabijaj sobie teraz głowy negatywnymi myślami tylko pozytywnie i z wielka wiara i nadzieja [emoji173]️

I zrobiłam wszystkie badania laboratoryjne. Poraz pierwszy mam książkowe wyniki.
Nawet hemoglobina 13.5 gdzie u mnie standard to 10/11. Wieczna anemia i w ogóle.
Tylko w moczu wyszły mi liczne bakterie.

A Wy już laboratoria pobrań odwiedzilyscie? :)

Brałaś żelazo ?
U mnier przed ciążą anemia,teraz tez .

reklama
Do góry