madziolina_p
Fanka BB :)
no tak, bardzo mala Luxi, bardzo mi przykro KochanaMalutka beta Zobacz załącznik 1032729
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak, bardzo mala Luxi, bardzo mi przykro KochanaMalutka beta Zobacz załącznik 1032729
Kochana co to za pytanie? oczywiscie ze takDziewczyny Czy mogę tu jeszcze pobyć póki nie będzie po wszystkim ?
Ja mialam w 9tc przez brzuch ale bylam wtedy o 20kg szczuplejsza [emoji6]Przyczytalam, że od 10 tyg. USG przez powłoki brzuszne już . Czyli to prenatalne już również ? Jak to jest bo u mnie pierwsza ciąża. Moj by chciał pójść ale właśnie jak będzie już przez brzuszek. I nie wiem czy na prenatalne czy kolejne połówkowe. Zależy też jak akurat wypadnie mu z pracą.
Ja już w przychodni i czekam na pobranie krwii.
Wcześniej byla ciaza mniejsza wiec bądź dobrej myśli!Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
Ja prenatalne w 12tyg na pewno mialam przez brzuch, miałam tez w 10tc usg ale nie pamietam juz jakie byłoPrzyczytalam, że od 10 tyg. USG przez powłoki brzuszne już . Czyli to prenatalne już również ? Jak to jest bo u mnie pierwsza ciąża. Moj by chciał pójść ale właśnie jak będzie już przez brzuszek. I nie wiem czy na prenatalne czy kolejne połówkowe. Zależy też jak akurat wypadnie mu z pracą.
Ja już w przychodni i czekam na pobranie krwii.
Na wysokosci pepka to chyba zbyt wczesnie ja poczulam pierwsze ruchy w 19tc. A właściwie takie pukanie w dole brzuchaNie wiem, czy sobie wkręcam, ale od wczoraj czuję gilgotanie od środka na wysokości pępka... Czy to możliwe?
Boziu dziewczyny 3majcie kciuki,siedze teraz pod gabinetem i czekam na 2 wizyte,bo rano juz bylam,ale aparat USG byl zepsuty i czekam teraz prywatnie [emoji24]po tych wszystkich zlych wiesciach to az czlowiek sie zastanawia czemu my kobiety to musimy znosic? Czemu tak sie dzieje, ze tyle ciaz jest straconych? A z drugiej strony nie ma nawet profesjonalnej pomocy dla kogos kto stracil ciaze, bo dla lekarza to jest traktowane jak chleb powszedni.
I zrobiłam wszystkie badania laboratoryjne. Poraz pierwszy mam książkowe wyniki.
Nawet hemoglobina 13.5 gdzie u mnie standard to 10/11. Wieczna anemia i w ogóle.
Tylko w moczu wyszły mi liczne bakterie.
A Wy już laboratoria pobrań odwiedzilyscie?
A te bóle brzucha powinno się czuć codziennie waszym zdaniem?