reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem

W 6 tygodniu miałam potwierdzona ciążę.
W 8 nic nagle nie było widać :oops:.Wyslal mnie na lepszy sprzęt.
Okazało się ,że mięśniak i przez to u mojego gina nic nie było widać ale z ciążą ok.

Brałaś żelazo ?
U mnier przed ciążą anemia,teraz tez .

W poprzedniej ciąży zelazo i magnez obowiązkowo. Mimo to cały czas miałam anemię, i skurcze łydek, drgajacą powiekę.
Dodatkowo suplementy z żurawina, bo ciągle łapałam infekcje.
A teraz sporadycznie podjadam mężowi żelazo, jak mi się przypomni.

Boziu dziewczyny 3majcie kciuki,siedze teraz pod gabinetem i czekam na 2 wizyte,bo rano juz bylam,ale aparat USG byl zepsuty i czekam teraz prywatnie [emoji24]po tych wszystkich zlych wiesciach to az czlowiek sie zastanawia czemu my kobiety to musimy znosic? Czemu tak sie dzieje, ze tyle ciaz jest straconych? A z drugiej strony nie ma nawet profesjonalnej pomocy dla kogos kto stracil ciaze, bo dla lekarza to jest traktowane jak chleb powszedni.
I jak u Ciebie?

No właśnie ja bym chciała czuć, a od trzech dni zero…
Moim zdaniem to nie jest powod do obaw. Raz jest lepiej, raz jest gorzej. Kazdy dzien ma inne objawy. Raz mdlosci, bol piersi,brzucha, wzdętość, wymioty, hemoroidy i tak to tez na przestrzeni ciazy bedzie sie zmienialo, Z kazdym trymestrem. Moim zdaniem juz panika na naszej grupie siegnela zenitu,przez to, ze tyle dziewczyn ma takie tragiczne informacje. I najlepsze jest to,ze objawy dalej sa,nawet jak dzieci nie ma. To jest chyba najgorsze,ze czujesz sie,ze jestes q ciazy,a juz po wszystkim [emoji24][emoji24]

reklama
Do góry