Ja mam to codziennie :/ to jest masakra!Czy którąś również boli żołądek? Wzdęcia, uczucie ciężkości, napompowania masakra!
reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciazy mialam zatrzymane. Dostalam tabletki w szpitalu ale i tak zabieg byl potrzebny
Rozumiem . Tabletki dają raz czy zależy od szpitala ?
Pewnie od szpitala.
Oj życzę Ci żeby Ci sie szybko znow udało i zakończyło szczesliwieMalutka beta Zobacz załącznik 1032729
Możliwe, ze przez podwyższona betę organizm czuje ciągle ciążeEch bardzo mocno tule. Ja dzień przed usg robiłam żeberka i mnie od mięsa odrzuciło.
Czasem mnie jeszcze piersi pobolewają.
Chyba hormony są jeszcze na wysokim poziomie.
Organizm się nie zorientował ... stąd zatrzymane poronienie u mnie.
Mamcia_86
Wg miesiączki 12 a wg usg 4 dni młodsze maleństwoA w którym jesteś tygodniu? Ja czytałam, że od 12 tygodnia takie gilgitanie może być wyczuwalne [emoji4]
To chyba wpisane w ciążeCzy którąś również boli żołądek? Wzdęcia, uczucie ciężkości, napompowania masakra!
Ale jelita przy pępku? Chyba nie da rady. To nie jest coś takiego jak jelita. Ja w pierwszej ciąży czułam w 17 tygodniu, a moja przyjaciółka w 13 tDziewczyny co do motylków to mogą być ruchy jelit. W pierwszej ciąży czułam dopiero po 18 TC.
Żołądek też mnie bolał, to była masakra. Zobacz załącznik 1032705
Zobaczymy, może sobie wkręcam, żeby się uspokoić, jak czytam tyle przykrych wiadomosci
U każdej jest inaczej. W pierwszej ciąży mnie wybrzuszylo koło 10 tc i było widać, że jestem ciężarówką, ale później był taki do 16 tcJa tez tak mam
Dziewczyny, jak myślicie - czy do grudnia brzuchy będą dużo większe? Zdecydowaliśmy się na ślub - i chciałabym jakas ekstra sukienkę
Nie typowo sluba bo to cywilny ale jakas wieczorowa taka..
Teraz widać bardziej, ale też moja waga znacznie wyższa
Bardzo mi przykro. Będę się o Ciebie i inne dziewczyny modlić, byście nie musiały czekać długo na drugą ciążę. Niech będą zdrowe i donoszone bez komplikacji do terminu porodu.Malutka beta Zobacz załącznik 1032729
Niech Bóg błogosławi każdą z Was
ew18elina511
Ja mialam co 2h tabletke pod jezyk. A co 4h dopochwowo. Wiekszosc poszla to tabletkach. Zabieg byl doczyszczajacy.Rozumiem . Tabletki dają raz czy zależy od szpitala ?
Pewnie od szpitala.
madziolina_p
ale jak to nic nie widzial? masz fote usg?Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
KINDERBUENOO88
Kogo ból piersi CAŁKOWICIE opuścił ?
Ja w ogóle nie miałam. Moje piersi w ogóle są jak były
ew18elina511
Nie dzisiaj nie dostalam zdjecia a przez to wszystko nic nie pamietamale jak to nic nie widzial? masz fote usg?
reklama
Aga10_2018
Ja mialam co 2h tabletke pod jezyk. A co 4h dopochwowo. Wiekszosc poszla to tabletkach. Zabieg byl doczyszczajacy.
Ok dziękuję
Podziel się: