Kiniawk
Fanka BB :)
Zaczynamy 12 TC nie długo kończymy pierwszy trymestr
Cudownie, czas leci. Oby do maja
Ja mam "fajnie", każdy nowy tydzień ciąży zaczynam w poniedziałki hiji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynamy 12 TC nie długo kończymy pierwszy trymestr
Moje cykle trwaja 27-35 dniJa mam bardzo regularne. No nic, musimy czekać
Moje 28. Jakiej wielkości miałaś pecherzyk? U mnie 6.5mm.Moje cykle trwaja 27-35 dni
Ja tez tak mamCudownie, czas leci. Oby do maja
Ja mam "fajnie", każdy nowy tydzień ciąży zaczynam w poniedziałki hiji
Z dzisiaj nie pamietam nic a zdjecia z usg nie dostalam wiec nic ci nie powiemMoje 28. Jakiej wielkości miałaś pecherzyk? U mnie 6.5mm.
ja bralam slub gdy bylam w 1 ciazy, bylam w 20 tygodniu. Mialam brzuch taki jak mam przy obecnej ciazy teraz ;> (jakbym byla po duuzym lunchu...). Ogolnie musialam miec sukienke luzniejsza w okolicach brzucha ale jak ktos nie wiedzial to sie nie skapnal . Ale to wiesz, zalezy od organizmu i w ogole wiec po prostu trzeba kontrolowac i w razie czego miec jakas krawcowa. I wszystkiego najlepszego!Ja tez tak mam
Dziewczyny, jak myślicie - czy do grudnia brzuchy będą dużo większe? Zdecydowaliśmy się na ślub - i chciałabym jakas ekstra sukienkę
Nie typowo sluba bo to cywilny ale jakas wieczorowa taka..
Nareszcie dobre wieści a nie dostałaś wydruku z USG? Tam są zaznaczone te wszystkie pomiary.My już po wizycie [emoji16] Wszystko ok[emoji16] Serduszko bije[emoji7] Nawet nie spytałam o wielkość, ale to chyba nie istotne [emoji85]
Jak bylam 27.09 na 1 usg to gs 18.4mm. Ga 5w6d a crl 1.66mmMoje 28. Jakiej wielkości miałaś pecherzyk? U mnie 6.5mm.