reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
I jak Ci poszlo? Ja bylam na wizycie,ale aparat USG byl zepsuty, co za tym idzie,nie wiem jak dzidzia i ide prywatnie jeszcze raz popoludniu. Byle do popoludnia bo juz nerwy biora góre.
Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem

Aga jak tam u Ciebie? Ściskam

Dziękuję że pytasz. Ja przed szpitalem jestem. Drugie usg potwierdziło strate.
Lekarz doradził tabletki niż od razu łyżeczkowanie mimo że "materiał" do badań i pochówku byłby na 100 %.
Chcemy dac do badań na nasz koszt i poznać plec oraz pochować.
Jadę na Starynkiewicza. Mam zaufanie do Szymona Kozłowskiego i bardzo Go również polecam Dziewczynom z Wawy.
Przyjmuje w Boramed.

Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
O f... [emoji24] To już przesądzone? Tzn. Nie było w ogóle zarodka czy coś tam widział ale nie był pewien?
Ja właśnie szykuję się do gina i powiem Wam ze mam niezłego stresa [emoji29]

Matko co się dzieje ... :( Ostatnio na tym forum co druga wiadomość jest zła ;(
Dziewczyny strasznie Wam współczuje strat! Mam nadzieje, że dojdziecie do siebie szybciutko i wkrótce będziecie mogły cieszyć się ponownie zdrowymi ciążami. Ściskam Was z całych sił!

@Luxuorius masz wynik B-hcg już?

reklama
Do góry