reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Tak. Biło.
Dzisiaj miałam badanie na równie dobrym sprzęcie .
Często serce zatrzymuje się na 8 tc - wada.
Tak mi dzisiaj lekarz powiedział
Mi też w 2 ciążach stanęło w 8 tygodniu. To taki częsty tydzień kiedy to się zdarza. Z synkiem w ciazy w 8 tygodniu jak na bombie siedzialam. Teraz w 7+3 nic, zero zarodka. Czekanie na betę najgorsze. Za kilka minut będę w lab

Tak. Biło.
Dzisiaj miałam badanie na równie dobrym sprzęcie .
Często serce zatrzymuje się na 8 tc - wada.
Tak mi dzisiaj lekarz powiedział
Mi ostatnio mowil to samo,ze najwiecej wad wlasnie w 8tc i koniec. I jeszcze mi powiedzial ciekawostke,ze sluchanie czesto bicia serca na USG moze spowodowac wady serca,dlatego sie nie slucha,a patrzy jak bije,ewentualnie slucha sie tylko przez moment.

Mi też w 2 ciążach stanęło w 8 tygodniu. To taki częsty tydzień kiedy to się zdarza. Z synkiem w ciazy w 8 tygodniu jak na bombie siedzialam. Teraz w 7+3 nic, zero zarodka. Czekanie na betę najgorsze. Za kilka minut będę w lab

I pierwsza ciąża też umarła właśnie jakoś po siódmym tygodniu ciąży... coś jest na rzeczy.

Dziewczyny, czytałam w kilku źródłach że jeżeli za pierwszym razem ciąża obumrze najprawdopodobniej w 90% przyczyną są wady na poziomie komórkowym. Jako ciekawostka jest fakt, że podobno… Podobno jest bardzo mała szansa aby zdarzyło się to ponownie. U mnie druga ciąża to była biochemiczna chyba dlatego że za szybko zaszłam w ciążę po Łyżeczkowaniu.

Nie pytam o szczegóły ale dużo z was ma straty ze soba? Powiem uczciwie że ja tym razem jestem bardzo dobrej myśli, nie wierzę w to ale zdarzyło się to kolejny raz.

Ciężko tak porównywać. Moja pierwsza ciąża szczęśliwie donoszona. Syn ma rok.
Teraz Nie wiem dlaczego tak się stało.
Staram się nie obwiniać że może coś źle ja zrobiłam.
Na pewno będziemy chcieli zrobić w obrzadku katolickim. Dac do badań . Czy to była Dziewczyna czy chłopiec. I pochować.

reklama
Do góry