reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Obalam mit ze brak objawów to DZIEWCZYNKA...z synem w ciaży procz rozsnacego brzucha zero dolegliwośći ..takzę ten-teges...nie nakręcajcie się ... :)
przy pierwszym dziecku (synu) nic się nie działo - żadnych objawów. synek ma 7 lat ukończone.

teraz mdłości duszności.

dla wszystkich przyszłych mam wszystkiego dobrego. sił i cierpliwości

reklama
To team 9 października solidny ;)

Właśnie moja przyjaciółka tez zero nieprzyjemności, jedynie w ostatnim trymestrze zgaga, i pięknego synka ma ;) ostatnio coś czytalam, ze za pare lat już w pierwszych tygodniach będzie można określić płeć na podstawie tempa przyrostu bety. Ze niby na dziewczynki rośnie szybciej. Czy to jednak prawda - nie wiem bo tylko tak pobieżnie wzrokiem przeleciałam, nawet źródła nie pamietam.

Właśnie moja przyjaciółka tez zero nieprzyjemności, jedynie w ostatnim trymestrze zgaga, i pięknego synka ma ;) ostatnio coś czytalam, ze za pare lat już w pierwszych tygodniach będzie można określić płeć na podstawie tempa przyrostu bety. Ze niby na dziewczynki rośnie szybciej. Czy to jednak prawda - nie wiem bo tylko tak pobieżnie wzrokiem przeleciałam, nawet źródła nie pamietam.

Też o tym czytałam.. Ciekawe..

U mnie słoneczko na dworze od samego rana ale też zimno. Spałam dziś 7-8 godz a jestem nieprzytomna. Od 3 godz nie mogę się ogarnąć. W domu praktycznie nie zrobiłam nic. Jestem zmęczona, śpiąca, katar się odzywa i kompletnie nic mi się nie chcę. Cały czas leżę i bez drzemki 2 godz w dzień to się nie obejdzie. Tez tak macie

Ja pije czystek. Taki z zielarskiego.

U mnie słoneczko na dworze od samego rana ale też zimno. Spałam dziś 7-8 godz a jestem nieprzytomna. Od 3 godz nie mogę się ogarnąć. W domu praktycznie nie zrobiłam nic. Jestem zmęczona, śpiąca, katar się odzywa i kompletnie nic mi się nie chcę. Cały czas leżę i bez drzemki 2 godz w dzień to się nie obejdzie. Tez tak macie

Ja wczoraj tak miałam. Zmogło mnie o 18, spałam do 19.30. No ale z kolei zasnelam dopiero o 4 i wstałam wyspana o 8 także...

W ogóle mąż mi zakupił coś takiego:
IMG_3843.JPG

I od kilku dni pijam. Bo ja kiedyś piłam 4 kawy dziennie, teraz max jedna. No i mam dwa zamienniki to i jeszcze inkę z cykorii. Z mlekiem całkiem smaczne napoje.

Załączniki

• IMG_3843.JPG
    IMG_3843.JPG
    237,1 KB · Wyświetleń: 61

Szkoda ze nie pamiętasz źródła

Witajcie :-) chyba pora na mnie aby się przedstawić i dołączyć do was. Jestem Ela mam 26 lat skończone. W tamtym roku 18 października straciłam moja fasolkę ok 8 A 10 tydzień poronienie samoistne.
Teraz równy rok minął i nam się udało i praktycznie w tym samym czasie co rok wczesniej. Byłam na wizycie kropeczka jest.
Biorę prenatal uno 1x1, acard 1x1 i duphaston 2x1.
Mam zalecenia od genetyka na acard i heparyne ale jeszcze heparyny nie dostałam. Narazie mam zrobić badania p.c kardiolipinowe igg i igm.
Termin wypada mi na koniec maja.
Udało się zajść przy drugim cyklu z clo i zastrzykiem ovitrelle. Zastrzyk 30 sierpnia.
Mam nadzieję że teraz się uda i zostanę z wami do końca.
Chociaż obawy mam.

reklama
Ja wczoraj tak miałam. Zmogło mnie o 18, spałam do 19.30. No ale z kolei zasnelam dopiero o 4 i wstałam wyspana o 8 także...

W ogóle mąż mi zakupił coś takiego: Zobacz załącznik 1026080
I od kilku dni pijam. Bo ja kiedyś piłam 4 kawy dziennie, teraz max jedna. No i mam dwa zamienniki to i jeszcze inkę z cykorii. Z mlekiem całkiem smaczne napoje.
Czy to jest dobre w smaku

Do góry