reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witajcie Majówki w ten brzydki dzień. Zimno, mgła, straszna jesień... a miałam dzisiaj grabić wkoło domu ale w takie zimno? Ledwo wstałam i najchętniej znowu bym poszła spać... z niecierpliwością odliczam do 9.10 żeby zobaczyć swojego bobo ale czas tak wolno płynie! miłego dnia wszystkim :)

Ja już po wizycie. Wszystko ok.
Termin 7 maj.
Dostałam skierowanie na pappa i będę się zapisywała po 20 października.
Następna u Gina to 22 październik.
Tylko nie wiem jak z szefem zagadać. Czy wybrać zaległe urlopy z dwóch lat czy od razu L4.
Jak zacznę wybierać urlopy to może mnie zwolnić ? Ciąże mam już potwierdzona USG
Według mnie lepiej na zwolnienie a urlopy po macierzyńskim skoro może cię zwolnić nie ryzykowała bym
Ja jutro również na 11.15 i na NFZ Napewno będzie wszytko dobrze

Hej. Ale miałam dziś do nadrobienia !! Piszecie jak szalone :D:D Ja też mam dziś wizytę na 14. I strasznie się stresuje. Dzisiaj jest 4t5d i pewnie nic jeszcze nie będzie widać, ale wolę iść, po moich przejściach ostatnich. Także trzymajcie kciuki !! I Wam również życzę powodzenia

Hej. Ale miałam dziś do nadrobienia !! Piszecie jak szalone :D:D Ja też mam dziś wizytę na 14. I strasznie się stresuje. Dzisiaj jest 4t5d i pewnie nic jeszcze nie będzie widać, ale wolę iść, po moich przejściach ostatnich. Także trzymajcie kciuki !! I Wam również życzę powodzenia
Daj znac po wizycie czy wszystko ok:) będziemy trzymać kciuki

Trzymam kciuki daj znać [emoji3590]

Witajcie Majówki w ten brzydki dzień. Zimno, mgła, straszna jesień... a miałam dzisiaj grabić wkoło domu ale w takie zimno? Ledwo wstałam i najchętniej znowu bym poszła spać... z niecierpliwością odliczam do 9.10 żeby zobaczyć swojego bobo ale czas tak wolno płynie! miłego dnia wszystkim :)
Hej! A u mnie niebo bez chmurki, słoneczko, tylko ziąb straszny. ;)
Ja też mam wizytę 9 i jeszcze @Sloth. Także czekamy razem z Toba [emoji4]

Ja dzis chyba oddam swojego pierwszego [emoji2961] od rana czuję się strasznie.. Właśnie wciskam w siebie bułkę z szynka i idę gotować obiad. Dajcie dziewczyny znać po wizytach, ja na jutro czekam..

reklama
Hej! A u mnie niebo bez chmurki, słoneczko, tylko ziąb straszny. ;)
Ja też mam wizytę 9 i jeszcze @Sloth. Także czekamy razem z Toba [emoji4]

I ja mam 9.10 [emoji106][emoji4]

Ogarnęłam szafę młodszej córci o dziwo dziś.. Letnie ciuchy poszły do pudla.. Żegnaj lato [emoji53]

Mdłości męcza ale rano mniej.. Ostatnie dni są gorsze wieczorem..

Do góry