A przypomnij mi który tydzień u Ciebie? Powtarzasz betę czy tylko usg?Też mam uczucie mokra, i również jak świruska biegam do łazienki sprawdzać, czy jest ok!! Zwariować można
Nie mam apetytu, tak jak w tamtym tygodniu jadłam jak opętana, teraz mam problem przełknąć witaminę.
O i odrzuciło mnie od kawy!
reklama
Mnie też bolały w tym miejscu plecy , wczoraj przestaly. Ból był lekki i nie przez cały czasMnie 3 dzień bolą plecy, odcinek nad tyłkiem.
Wczoraj na spacerze podeszłam do pielęgniarek położnych, to powiedziały że jak nie ma skurczy i innych niepokojących objawów to nie mam się martwić.. Ale jak się nie martwić, jak głowa pracuje i chore filmy się tworzą!! Wrry!!
Też mam wrażenie, że zaczęłam krwawic. I biegam do łazienki. A okazuje się, że to luteina i sluz.Też mam uczucie mokra, i również jak świruska biegam do łazienki sprawdzać, czy jest ok!! Zwariować można
Nie mam apetytu, tak jak w tamtym tygodniu jadłam jak opętana, teraz mam problem przełknąć witaminę.
O i odrzuciło mnie od kawy!
Kiniawk
Fanka BB :)
6tydzien i 3 dniA przypomnij mi który tydzień u Ciebie? Powtarzasz betę czy tylko usg?
Mam we wtorek dopiero pierwsza wizytę u lekarza. Nie robiłam bety, tylko test
Majaga
U mnie dzisiaj 8t4d i uczucie mokra z dnia na dzień coraz większe [emoji6]To uczucie mokra to jakaś masakra. Ale dobrze wiedzieć ze nie tylko ja świruje
Hej. Witam się z pracy. Ja dziś termin @. Całe szczęście nie przyszła. Test wyszedł wyraźniejszy, także może coś z tego będzie. Wychodzi mi termin na 28 maja. Też mam właśnie cały czas takie uczucie, że coś ze mnie leci..
Dziewczyny pytanie. Mam straszny kaszel co polecacie w ciaży. Trochę się boję, że mogę zaszkodzić ciąży tym ciągłym kaszlem..
Dziewczyny pytanie. Mam straszny kaszel co polecacie w ciaży. Trochę się boję, że mogę zaszkodzić ciąży tym ciągłym kaszlem..
helenka_22
Spokojnie możesz ssać tabletki pre.nalen
Tantum Verde pryskać w gardło
Poza tym płukanki woda z sola
Tantum Verde pryskać w gardło
Poza tym płukanki woda z sola
Hej. Witam się z pracy. Ja dziś termin @. Całe szczęście nie przyszła. Test wyszedł wyraźniejszy, także może coś z tego będzie. Wychodzi mi termin na 28 maja. Też mam właśnie cały czas takie uczucie, że coś ze mnie leci..
reklama
nikolka1203
Ja bym jechała na IP.U mnie się właśnie pojawiło plamienie, panika na 102 .... wolne terminy na jutro dopiero. Nie wiem czy mam szukać pomocy u endokrynologa czy internisty na już ...
Podziel się: