reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Chyba zależy. U mnie akcja porodowa nie postepowala. Po 18godzinach miałam roZwarcie na opuszek palca a skurcze caly czas bardzo bolesne co 3 minuty. Polozna twierdziła że to że się przy skurczu tak spinam hamuje akcje, zaproponowala znieczulenie mimo że nie było nawet 1cm rozwarcia. Po jego podaniu rozwarcie powoli postepowalo. Ok 3cm na godzinę. Więc chyba nie ma reguły.
Pewnie tak, ja jak bylam w szpitalu na rozmowie z anastazjologiem tak zostalam poinformowana, na dokumentach jakie dostalam tez było tak napisane wiadomo to wszystko jest do ogólnej informacji pacjentki pozniej zycie weryfikuje. Ale tak jak piszesz zalezy od przypadku.

Ja już kuchnie mam wybraną, tylko teraz jeśli w brzuszku nosze siostrzyczkę to dołożymy i kupimy większą. A jeśli chłopak, to będzie wersja mniejsza [emoji14]
Zobaczcie jakie cuda !
Piękna kuchnia :D
A wiesz jak takim sprzętem kuchenny świetnie bawią się chłopcy!! Hihi
Moja siostra po kilku wizytach u mnie musiała kupić swojemu synowi, bo nie dawaj jej życia, tak zazdrościl mojej Oli [emoji14]
Jak pracowałam jako niana, to moj podopieczny też miał kuchenke, taka dużą na wypasie, plus koszyk i wózek sklepowy, garnki warzywa itp hahah

Piękna kuchnia :D
A wiesz jak takim sprzętem kuchenny świetnie bawią się chłopcy!! Hihi
Moja siostra po kilku wizytach u mnie musiała kupić swojemu synowi, bo nie dawaj jej życia, tak zazdrościl mojej Oli [emoji14]
Jak pracowałam jako niana, to moj podopieczny też miał kuchenke, taka dużą na wypasie, plus koszyk i wózek sklepowy, garnki warzywa itp hahah
To prawda, jak mój syn poszedl do żłobka to bawił się taką kuchnią przez pierwsze dni non stop i byl skłonny tylko dla niej zostać w przedszkolu dlatego do domu nie kupiłam, dopiero dostal od chrzestnego na gwiazdkę i do tej pory pyta się czy ma mi zrobić kawę i śniadanie hihi

Polecam COZMO taki robocik inteligentny. Moja dostała w zeszłym roku 10 lat miała i dalej spędza z nim czas.
Moja 11 latka już od kilku lat kolekcjonuje kamienie więc dla niej jakikolwiek nowy kamyk jest mega fajnym prezentem.

Niestety nasze starsze dzieci są "uszkodzone " przez elektronikę, do których u mamy mają szeroki dostęp. Własne smartfony, tablety , tv w nadmiarze i Xbox.. zero normalnych zainteresowań, problemy z koncentracją. :(

Super z tymi kamykami, mój 6 latek też zbiera A jego ulubione to takie oszlifowane szkiełka , które można nad morzem znaleźć. :)

Dziewczyny! Idę jutro na 30 stkę siostry i przymierzałam w co się jeszcze zmieszczę i w sukience brzuszek widoczny dość sporawo, aż musiałam się z Wami podzielić ☺️☺️ jeszcze trochę i chyba będę musiała kupić większe ubrania

Załączniki

• IMG_20191108_151654~3.jpg
    IMG_20191108_151654~3.jpg
    528,5 KB · Wyświetleń: 110
Wy myślicie o prezentach a ja na sama myśl o jakiejkolwiek zabawce dostaje kryzysu [emoji14] pokoj mojego syna pęka w szwach a ma dopiero 2.5 roku ;p

Dlatego ja tym razem już tego nie chce i ma pomysł na zabawki na długo. Haha. Żadnego grającego fiszer prajsa nie wpuszczę do domu :D

reklama
Do góry