Ooo ja mam teraz zgagę
Ja byłam mega kudłata a Tytus łysawy wiec może teraz będę miała kudłate dziecko[emoji848]
[emoji23]No nie mogę z Wami. Czytam i się śmieje na głos )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ja mam teraz zgagę
Ja byłam mega kudłata a Tytus łysawy wiec może teraz będę miała kudłate dziecko[emoji848]
Moja córka (7lat w grudniu) od początku twierdziła ze mam w brzuchu siostrę i jak wczoraj jej powiedzieliśmy ze miała racje i pokazaliśmy zdjęcie - to skomentowała to zdaniem „to jakieś kości, ale widać ze dziewczynka bo ma długie włosy i zaczesane na bok” Zobacz załącznik 1041628
Boję się że jak ja urodzę dzieciątko to dostanę jakiegoś bzika.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pewnie taaak[emoji23] Jednak najgorsze jest to że się z tego powodu nie ma żadnych wyrzutów sumienia [emoji85][emoji12]Boję się że jak ja urodzę dzieciątko to dostanę jakiegoś bzika.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pewnie taaak[emoji23] Jednak najgorsze jest to że się z tego powodu nie ma żadnych wyrzutów sumienia [emoji85][emoji12]
Popełniłam dzisiaj duży błąd… Zjadłam jajecznicę na maśle… I już od 4 h jest mi tak niedobrze że jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do Łazienki, a łzy to mi leciały ciurkiem. Leżę jak zwłoki A miałam ambitny plan żeby zrobić cokolwiek… Mięte piję ale to mi nie pomaga
Moja też śpi [emoji2958] Obieram bulwy i zaraz zabieram się za resztę, bo dzieci głodne już nade mną stoją [emoji16]Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]
Moja dwójka urodziła się kudłata, corka to aż za bardzo hahah
Jaś cały czas oglądając zdjęcia pyta się "a co to za dziewczyna??" hahah
Wiem, że będzie mi miał to za złe.. Przeżyje jakoś hahahha.
Teraz wygląda jak chłopiec. Więc dla każdego dookola wiadome że mam parkę [emoji14]
Zobacz załącznik 1041685