reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Popełniłam dzisiaj duży błąd… Zjadłam jajecznicę na maśle… I już od 4 h jest mi tak niedobrze że jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do Łazienki, a łzy to mi leciały ciurkiem. Leżę jak zwłoki A miałam ambitny plan żeby zrobić cokolwiek… Mięte piję ale to mi nie pomaga:(

Pewnie taaak[emoji23] Jednak najgorsze jest to że się z tego powodu nie ma żadnych wyrzutów sumienia [emoji85][emoji12]

Ale wiesz, że do mnie to nadal nie dociera? Chociaż z tyłu głowy potwornie się boję z powodu tej anemii którą mam...
Muszę to ciągle kontrolować bo jak jeszcze spadnie to szybko przetaczanie krwi.

Nawet teraz myśle, czy nie zeobic usg jak będę robiła biochemię krwi do testów papa...czy oby na pewno jest w porządku. Dlaczego ja nie mogę uwierzyć w to, że jest wszystko ok? Chyba dlatego że jak człowiek czegoś tak bardzo pragnie i przydarzają się jakieś niepowodzenia w życiu, to nie dociera do niego- gdy największe marzenie powoli się spełnia.

Popełniłam dzisiaj duży błąd… Zjadłam jajecznicę na maśle… I już od 4 h jest mi tak niedobrze że jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do Łazienki, a łzy to mi leciały ciurkiem. Leżę jak zwłoki A miałam ambitny plan żeby zrobić cokolwiek… Mięte piję ale to mi nie pomaga:(

A przypomnij mi, masz już dziecko ?

Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]
Moja też śpi [emoji2958] Obieram bulwy i zaraz zabieram się za resztę, bo dzieci głodne już nade mną stoją [emoji16]

reklama
Śliczne dzieciaki! Masz przepiękną córkę!

Moja dwójka urodziła się kudłata, corka to aż za bardzo hahah
Jaś cały czas oglądając zdjęcia pyta się "a co to za dziewczyna??" hahah
Wiem, że będzie mi miał to za złe.. Przeżyje jakoś hahahha.
Teraz wygląda jak chłopiec. Więc dla każdego dookola wiadome że mam parkę [emoji14]

Zobacz załącznik 1041685

Do góry