Matko nie wiem co się dzieje ale jestem tykającą bombą! Od wczorajszego wieczoru kłócę się tak z mężem, że non stop płacze - nawet zaczęłam się dzisiaj pakować.
Nie mogę się uspokoić - z pracy znowu do mnie plotki doszły nieprzyjemne i mnie to dobija. Mam wrażenie, że cały świat nagle jest przeciwko mnie... Masakra jakaś
@Moni_89 daj znać - ale pewnie macica się stawia, no spa kilka razy dziennie zapewne będzie wskazana.
@nataliaa28 jedź na USG gdzieś, warto sprawdzić czy wszystko ok. Zapewne tak ale nie będziesz się stresować.
Otrzymałam info, że w piątek będzie utworzony wątek bo już jesteśmy w kolejce. Ale do tego czasu można jeszcze pisać o dołączenie - także jak coś zapraszam priv. Jeszcze odnośnie „selekcji” - to nie jest tak, że ktoś jest lepszy lub gorszy. Ale zgłosiło się do mnie sporo dziewczyn, które napisały, że chcą dołączyć do wątku zamkniętego, a po sprawdzeniu (bo nie kojarzyłam nicku) okazało się, że nawet się nie przywitały z Wami. Ja takim osobom odpisałam, że ok ale dobrze by było gdyby się przywitały z resztą grupy. I ... cisza. Jaki jest sens żeby taka osoba dołączyła do forum zamkniętego skoro „cześć” nie potrafi napisać? Jaki jest jej cel bycia w grupie? Oczywiście można powiedzieć, że czeka do II trymestru ale moim osobistym zdaniem czytanie z ukrycia nie jest okey w stosunku do tych dziewczyn, które się udzielają. Były różne przypadki na forum i służy ono do tego by się wspierać wzajemnie na dobre i na złe - a nie, by oceniać, krytykować. Dlatego zachęcam przyszłe mamusie, które tylko czytają o to by jednak zawrzeć głos i się przywitać, napisać coś o sobie bo tutaj nikt nie gryzie. Każda jest dla każdej, ile może służy radą - pomocą
A to, że ktoś nie zostanie od razu dodany do forum zamkniętego nie ma na celu nikogo obrazić, komuś umniejszyć - jest to najzwyczajniej w świecie asekuracja przed np. trollowaniem, które nagminnie na grupach się zdarza, a nie służy ono ani zdrowiu ani np. poprawie humoru przyszłej mamy tylko wręcz odwrotnie - dostarcza stresu, a to chyba jest dla każdej z nas zrozumiałe.