reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
@Asiczek84 wspominasz o używanej kurtce.
Zerknij sobie na strony typu VINTED czy SZAFA. i dla nas i dla bobasów ogrom rzeczy !!

@madziolina_p dziękuję <3

@carlas trzymam kciuki za wizytę !!! :*

@CatsMum ja też 160 i i miałam pod 80kg... ostatniego roku udało się dychę zgubić i tak zostało 69-70kg (a gdzie tam waga z przed choróbska !! nawet nie myślę ) No ale do rzeczy i mdłości i migreny a jakoś nie leciałą mi te kg - więc jednak szczęsciara z Ciebie :) <3
Wg tego co @Jaska.JDM wysłała ja powinnam przytyć 10-11kg ... ciekawe. Moja mama w każdej ciąży po 24-26kg.. kuzynka 35kg.. hmm nie najlepiej to wróży :o

To prawda. Ja nie wiedziałam co kupić, co zabrać do szpitala, jaki wózek, gdzie ubranka kupić i ile. Poza tym moje koleżanki nie rozumiały moich "zmartwień". A tutaj się wszystkiego dowiedziałam. :)
Dlatego właśnie to forum jak znalazłam to dla mnie było trochę koło ratunku, dużo tutaj można się dowiedzieć i dziewczyny też są cudowne. Cieszę się, że tu trafiłam, naprawdę :)
Ja to obecnie jak zbawienie traktuje książki "Mamy dla mamy". Są tam odpowiedzi na praktycznie wszystkie pytania... Serio... Nawet kwestie prawne w pracy itd. Wszystko jest aktualne i pisane przez mamy, ale mamy specjalistki w danym temacie <3 polecam

Dziewczyny. Jak to w końcu jest z jedzeniem makareli wędzonej na ciepło oraz w piszczeć (konserwy) ? Uwielbiam jeść pastę z makreli, serem białym i cebulą ale czytam dużo sprzecznych informacji.

Jeszcze co do kotów.. Wie z Was może jak nazywa się ten kwiat??
Niestety mąż kupując nie skonsultowal tego ze mną, i nie wiem czy nie jest trujacy dla kotów.
Nie znam nazwy.. Jedyne co wiem, to to że mój kot oszalał na jego punkcie i zjada liście.. Odganiam jak mogę, ale kunda i tak go dopada.
Boję się żeby nie zrobiła sobie jakiejś rewolucji w żołądku!

Zobacz załącznik 1040539
Wygląda jak celozja, dla ludzi nieszkodliwy to może i dla kotów ok?

Jeszcze co do kotów.. Wie z Was może jak nazywa się ten kwiat??
Niestety mąż kupując nie skonsultowal tego ze mną, i nie wiem czy nie jest trujacy dla kotów.
Nie znam nazwy.. Jedyne co wiem, to to że mój kot oszalał na jego punkcie i zjada liście.. Odganiam jak mogę, ale kunda i tak go dopada.
Boję się żeby nie zrobiła sobie jakiejś rewolucji w żołądku!

Zobacz załącznik 1040539
Wygląda jak celozja, dla ludzi nieszkodliwy to może i dla kotów ok?

@Asiczek84 wspominasz o używanej kurtce.
Zerknij sobie na strony typu VINTED czy SZAFA. i dla nas i dla bobasów ogrom rzeczy !!

@madziolina_p dziękuję <3

@carlas trzymam kciuki za wizytę !!! :*

@CatsMum ja też 160 i i miałam pod 80kg... ostatniego roku udało się dychę zgubić i tak zostało 69-70kg (a gdzie tam waga z przed choróbska !! nawet nie myślę ) No ale do rzeczy i mdłości i migreny a jakoś nie leciałą mi te kg - więc jednak szczęsciara z Ciebie :) <3
Wg tego co @Jaska.JDM wysłała ja powinnam przytyć 10-11kg ... ciekawe. Moja mama w każdej ciąży po 24-26kg.. kuzynka 35kg.. hmm nie najlepiej to wróży :o
No dobra :D ale mam znajomą, która w pierwszym trymestrze 10 kg zgubiła przez wymioty i mdłości :p ta to dopiero miała niezłą przeprawe :D

reklama
A ja wystarczy że mam brak ruchu - to waga lecii do góry. Strach pomyśleć. Teraz posiłkuję się tylko rowerkiem. Bo chwilowo mam problem z dostępem do basenu.

Mi lek. przy prenatalnym -nie mój cudowny lekarz -a ta paskudna baba powiedziała że przy mojej wadze w I trymestrze wcale nie powinnam tyć :) a potem to max do 10kg !!

A Wam dziewczyny dużo juz przybyło ?
Bo dzisiaj tylko czytam o tych którym lecą kg :o

Do góry