3 dniach? [emoji32] Ja rodziłam 4 h (razem z cesarką) i dałabym się pokroić żeby tylko tego nie przeżywać jeszcze raz.
Żeby nie mieć cc, tak?
Tak strasznie było jak dochodziłas do siebie?
Ja nie rodziłam wiec jestem wszystkiego ciekawa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 dniach? [emoji32] Ja rodziłam 4 h (razem z cesarką) i dałabym się pokroić żeby tylko tego nie przeżywać jeszcze raz.
No mogliby w naszych skOlach tego pilnować bo dzieci wracają głodne do domu i jedzą na pusty żołądek i to niezdrowe jest przecież. I chociaż mu tłukę ze to ważne i niby on wie o tym to i tak przynosi kanapki do domu czasem. Co do takich odległych usg to ja nie wiem jak bym to zniosła. Ja ostatnie miałam 2,5 tyg temu i mam wrażenie ze wieczność minęła i już się stresuje następnym. Chociaż może maja jakieś naukowe wyjasnienia ze tak lepiej. Ale ja Ci współczuje.
Żeby nie rodzic SN, cc to wg mnie nic w porównaniu z SN. Nawet jakbym miała zapłacić te 6 tys (na szczęście nie muszę) to bym zapłaciła za ccŻeby nie mieć cc, tak?
O matko.. Zwariowałabym... Współczuję. Ja to ostatnie USG miałam 2 tygodnie temu i już mnie nosiTo nawet nie chodzi o USG, bo ja jeszcze żadnego nie miałam. To są normalne wizyty w ciąży. Pierwsza wizyta w 10 tygodniu a druga dopiero w 28...
Potem będę miała już co 2 tygodnie, ale do tego czasu chyba zwariuję . Żadnych badań moczu, ani krwi przez ten czas.
USG jest tylko jedno między 18 a 22 tc. Chyba, że masz skończone 32 lata to masz dodatkowo w 12-13 tygodniu i to wszystko. Na USG jedzie się do szpitala (bez wizyty, samo USG. Termin przychodzi listownie).
Ja wolę cc.Żeby nie mieć cc, tak?
A ja właśnie już czekam na poczekalni bo doktorek ma obsuwę. Ależ to jest stres - masakra. Panie mi kartę ciąży założyły w końcu