Ja nikogo nie pocieszam bo nikomu się tu nic nie stało. Są obawy o brak dolegliwosci. Nie ma krwawień ani silnych boli to trzeba spokojnie czekać.Oj powiem Ci, ze moim zdaniem pocieszenie typu ,,silne krwotoki moga martwić, a nie inne rzeczy,, dzieliłbym na pół.
Ja miałam właśnie te niewinne plamienia i lekarz KRETYN oznajmił ze to pewnie plamienie implantacyjne chodz serduszko już bilo( ciekawe nie?) kilka dni potem krwotok i poronienie.
reklama
Dziewczyny robiłyście już wszystkie badania typu toxo, HIV itd? Bo mi lekarz nie zlecił na wizycie, a jestem już w 10 tygodniu [emoji848] We wtorek mam wizytę, więc na pewno się upomnę, ale chciałam wiedzieć jak to jest u Was.
Tak .
Na pierwszej wizycie dał skierowanie
Rozpocznie się jutro 6tc .Wiem dokładnie dzień bo miałam inseminację i było to 9.09
Może właśnie tak ma Cię ciąża ta odciążyć bo trochę wycierpiałaś i bedziesz mieć bezobjawowo.
Pozytywne myślenie najważniejsze.
Ja w pierwszej nic nie czułam żadnych objawów teraz inaczej.
Każda ciąża jest inna.
Może być widać serduszko bijące ale nie koniecznie. Dlatego jak nie będzie jeszcze uwidoczniinionego to nie stresuj się. Może być ciąża młodsza.
A te 6 tyg to skończone czy 6 rozpocznie się?
Będę robić przed wizyta prawie dwa tyg. Wizyta 24.10 badania 14.10
Skierowanie dostałam z karta ciąży. Chodzę prywatnie.
Okłady z herbaty rumiankowej
Dziewczyny robiłyście już wszystkie badania typu toxo, HIV itd? Bo mi lekarz nie zlecił na wizycie, a jestem już w 10 tygodniu [emoji848] We wtorek mam wizytę, więc na pewno się upomnę, ale chciałam wiedzieć jak to jest u Was.
Dostałam skierowanie na te badania właśnie na ostatniej wizycie (6+3).
Jeśli się jie chodzi do lekarza na NFZ to kosztowne są te badania. Mnie wyniosły 450 zł. Niesprawiedliwe jest to ze lekarz prywatnie nie może wypisać skierowania na NFZ. Bez sensu to wszystko.Dostałam skierowanie na te badania właśnie na ostatniej wizycie (6+3).
Jeśli się jie chodzi do lekarza na NFZ to kosztowne są te badania. Mnie wyniosły 450 zł. Niesprawiedliwe jest to ze lekarz prywatnie nie może wypisać skierowania na NFZ. Bez sensu to wszystko.
Ja w ramach luxmedu wszystkie mam w pakiecie i nie płace za nie. Miałam robione 2x w tych straconych ciążach.
Prywatnie to faktycznie fortuna jakaś!
Ja w pierwszej ciąży miałam luxmed i mega mega zadowolona byłam. Teraz jestem w PZU i lipnie tam wyglada prowadzenie ciąży. No wiec chodzę prywatnie i płace pomimo ze jestem ubezpieczona i NFZ powinien koszty pokryć.Ja w ramach luxmedu wszystkie mam w pakiecie i nie płace za nie. Miałam robione 2x w tych straconych ciążach.
Prywatnie to faktycznie fortuna jakaś!
Ja w pierwszej ciąży miałam luxmed i mega mega zadowolona byłam. Teraz jestem w PZU i lipnie tam wyglada prowadzenie ciąży. No wiec chodzę prywatnie i płace pomimo ze jestem ubezpieczona i NFZ powinien koszty pokryć.
No dokładnie....
Parodia się z tego robi. A wszystko kosztuje
ew18elina511
Fanka BB :)
Oooo mam to samo. Rano jakby nigdy nic a wieczorem jest masakra bol okropny i tak jak mowisz po bokach. A zyly jakby flamastrm namalowaneCzy Wasze piersi są zawsze duże, czy w wybrane pory dnia? Moje zaokrąglily się mocno, ale wieczorem są ogromne, nie mogę się do kąpieli rozebrać bez bolu. No i bolą ciągle po bokach.
reklama
ew18elina511
Fanka BB :)
Tak. Ja bylam 27.09 na pierwszej wizycie to byl 5t+6 i tam dostalam na grupe krwi, mocz, cala morfologia, cukier, toxo i tsh. Teraz 11.10 mam kolejna wizyte i bd wiedziala czy jest serduszko i jak wyszly wynikiDziewczyny robiłyście już wszystkie badania typu toxo, HIV itd? Bo mi lekarz nie zlecił na wizycie, a jestem już w 10 tygodniu [emoji848] We wtorek mam wizytę, więc na pewno się upomnę, ale chciałam wiedzieć jak to jest u Was.
Podziel się: