reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Oczywiście nie zawsze tak jest. Wszystko zależy od zmiany. Powiem wam szczerze że ja sobie teraz obiecałam, choć może dla niektórych wyda się to głupie i w ogóle, modlić się więcej o szczęśliwy poród i za tych wszystkich którzy się będą mną opiekować. Zacisnę zęby i dam radę , co by się nie działo.
Modlitwa zawsze jest na miejscu i nie jest głupia gdy ktos jest wierzący 🙂 u mnie przynosi efekty, uspokaja. Po każdym usg jak wszystko bylo dobrze to jadąc do domu autem odmawialam jedna dziesiątkę rozanca ;)

reklama
A propos modlitwy. Mój mąż dziś odebrał obraz Jezusa Miłosiernego na płótnie. W zeszłym tygodniu zamówiliśmy , także dla nas bardzo w czas ♥️ IMG_20200314_121443.jpg

Kurcze... Dostałam smsa od mojego dr, w którym napisał, że od pn gabinet będzie zamknięty i będziemy się póki co kontaktować telefonicznie i online...

Kurcze... Dostałam smsa od mojego dr, w którym napisał, że od pn gabinet będzie zamknięty i będziemy się póki co kontaktować telefonicznie i online...
😟...ja dziś dostałam telefon z rejestracji z pytaniem czy prowadzę ciążę u Pani doktor ? Pow że tak i że zwolnienie potrzebuje a ja wtorek mam wizytę więc na szczęście Pani doktor przyjmuje normalnie narazie ciężarne tylko inne pacjentki odwołuje ...

Ja mam miec wizytę w czwartek. Mam nadzieje ze nie odwolaja wizyty 😷
Właśnie się borykam z bardzo bolesnym zapaleniem pęcherza. Idzie oszalec. Dopiero wzielam antybiotyk 3 razy. A nic nie popuscilo. Do tego mega zatwardzenie... i ppwoduje to ciagle twardnienie brzucha. Jestem wykończona... już u mnie zjechaly czopki glicerynowe dzisiaj bo juz nie dawalam rady. ... takie smaczki 😊

Ja mam miec wizytę w czwartek. Mam nadzieje ze nie odwolaja wizyty 😷
Właśnie się borykam z bardzo bolesnym zapaleniem pęcherza. Idzie oszalec. Dopiero wzielam antybiotyk 3 razy. A nic nie popuscilo. Do tego mega zatwardzenie... i ppwoduje to ciagle twardnienie brzucha. Jestem wykończona... już u mnie zjechaly czopki glicerynowe dzisiaj bo juz nie dawalam rady. ... takie smaczki 😊

Pędem do zielarskiego sklepu leć i kup koszyczek nagietka. Jest to ziółko które piję kiedy zaczynam odczuwać pierwsze sygnały zapalenia pęcherza, nic na mnie nie działało na dłuższą metę, ani antybiotyk, ani nasiadówki, ani żurawina. Potrafiłam mieć zapalenie kilka razy w miesiącu. Pij 2 razy dziennie (ja już teraz piję jeden raz) napar z jednej łyżki nagietka. Może nie jest jakieś rewelacyjne w smaku ale uwierz są gorsze :p Pij małymi łykami w ciągu całego dnia. Jeśli spróbujesz daj znać czy podziałało :) U mnie działa od razu pierwszego dnia.

reklama
Pędem do zielarskiego sklepu leć i kup koszyczek nagietka. Jest to ziółko które piję kiedy zaczynam odczuwać pierwsze sygnały zapalenia pęcherza, nic na mnie nie działało na dłuższą metę, ani antybiotyk, ani nasiadówki, ani żurawina. Potrafiłam mieć zapalenie kilka razy w miesiącu. Pij 2 razy dziennie (ja już teraz piję jeden raz) napar z jednej łyżki nagietka. Może nie jest jakieś rewelacyjne w smaku ale uwierz są gorsze :p Pij małymi łykami w ciągu całego dnia. Jeśli spróbujesz daj znać czy podziałało :) U mnie działa od razu pierwszego dnia.
Z chęcią wypróbuję, bo bol okropny ! A do tego stawia mi sie brzucb bardzo boleśnie. Polozna mowila ze tak może być. ... teraz nie kupię. W poniedzilem.

Do góry