reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Oj ja to bym ba raz wypiła zimnego Leszka z sokiem [emoji16]🤦‍♀️
Wróciliśmy właśnie z zapisu do szpitala pobrali krew, wzieli mocz , zmierzyli ciśnienie i jeżeli nic się nie zmieni to 23 maja na pierwsze ctg.
U ginekologa tez ekspresem wszytsko ok mała juz dobila 1,037 kg . Za 4 tyg kolejna wizyta.

Przepraszam, pewnie minęłam gdzies tam kiedys [emoji22] a który tydzień?

Ja wizytuje jutro u mojej Pani doktor 🙂 a za tydz 3 prenatalne ( denerwuje się strasznie ) ...właśnie zjadłam ogromny talerz zupy pomidorowej i młodemu chyba przypasowala 😁🤭 bo daje znać delikatnie o sobie 🙂 gotuje sama dla siebie więc obiad mam na 3 dni 🤭

Ja wizytuje jutro u mojej Pani doktor 🙂 a za tydz 3 prenatalne ( denerwuje się strasznie ) ...właśnie zjadłam ogromny talerz zupy pomidorowej i młodemu chyba przypasowala 😁🤭 bo daje znać delikatnie o sobie 🙂 gotuje sama dla siebie więc obiad mam na 3 dni 🤭
Tez mam pomidorową dzisisj jak każdy Polak po niedzielnym rosole 😁😂😂😂
Widzisz A tak sie balas, bo te ruchy dzieci są delikatne nie spodziewaj się, że będzie Cię bombardowac pięściami ;)

A co do alkoholu to ostatnio miałam sny że piłam 😁a takto nie mam smaka 🙂 ale najbardziej jestem dumna ze mnie nie ciągnie do papierosów 🙂 mimo że się stresuje czasami 😁 myślałam że będzie mi ciężko rzucić a tu gdy tylko się dowiedziałam odrazu z dnia na dzień rzuciłam 🙂

@missroszi Super macie zajęcia. Ja zrezygnowałam jak przysłali mi rozpiske tematów. Dzisiaj miała być dieta w ciąży. Same wykłady. W środę psycholog dla pań i panów odnośnie porodu. A takie praktyczne rzeczy to widziałam dopiero pod koniec zajęć i to tylko opieką nad noworodkiem ;/ więc jakoś tak same wykłady. Z chęcią bym poszła ma takie jak Ty mówisz. Też miało być na NFZ ale jakbyśmy raz opuścili zajęcia to musielibysmy płacić bo to z jakiegoś programu...

reklama
Dziewczyny czy macie doświadczenie lub obiektywne opinie na temat wózków Cybex Priam? Po młodszym dziecku mam Bugaboo Cameleon 3 i był super, ale ma juz 6 lat, wiec planujemy zmienić. I tak się biję z myślami czy kupić sprawdzony czy postawić na inny, który wpadł mi w oko, bo jest piękny w wersji kwiatowej, ale nic o nim nie wiem.

Do góry