reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Oj ja to bym ba raz wypiła zimnego Leszka z sokiem [emoji16]🤦‍♀️
Wróciliśmy właśnie z zapisu do szpitala pobrali krew, wzieli mocz , zmierzyli ciśnienie i jeżeli nic się nie zmieni to 23 maja na pierwsze ctg.
U ginekologa tez ekspresem wszytsko ok mała juz dobila 1,037 kg . Za 4 tyg kolejna wizyta.

Przepraszam, pewnie minęłam gdzies tam kiedys [emoji22] a który tydzień?

Ja wizytuje jutro u mojej Pani doktor 🙂 a za tydz 3 prenatalne ( denerwuje się strasznie ) ...właśnie zjadłam ogromny talerz zupy pomidorowej i młodemu chyba przypasowala 😁🤭 bo daje znać delikatnie o sobie 🙂 gotuje sama dla siebie więc obiad mam na 3 dni 🤭

Ja wizytuje jutro u mojej Pani doktor 🙂 a za tydz 3 prenatalne ( denerwuje się strasznie ) ...właśnie zjadłam ogromny talerz zupy pomidorowej i młodemu chyba przypasowala 😁🤭 bo daje znać delikatnie o sobie 🙂 gotuje sama dla siebie więc obiad mam na 3 dni 🤭
Tez mam pomidorową dzisisj jak każdy Polak po niedzielnym rosole 😁😂😂😂
Widzisz A tak sie balas, bo te ruchy dzieci są delikatne nie spodziewaj się, że będzie Cię bombardowac pięściami ;)

A co do alkoholu to ostatnio miałam sny że piłam 😁a takto nie mam smaka 🙂 ale najbardziej jestem dumna ze mnie nie ciągnie do papierosów 🙂 mimo że się stresuje czasami 😁 myślałam że będzie mi ciężko rzucić a tu gdy tylko się dowiedziałam odrazu z dnia na dzień rzuciłam 🙂

@missroszi Super macie zajęcia. Ja zrezygnowałam jak przysłali mi rozpiske tematów. Dzisiaj miała być dieta w ciąży. Same wykłady. W środę psycholog dla pań i panów odnośnie porodu. A takie praktyczne rzeczy to widziałam dopiero pod koniec zajęć i to tylko opieką nad noworodkiem ;/ więc jakoś tak same wykłady. Z chęcią bym poszła ma takie jak Ty mówisz. Też miało być na NFZ ale jakbyśmy raz opuścili zajęcia to musielibysmy płacić bo to z jakiegoś programu...

reklama
Dziewczyny czy macie doświadczenie lub obiektywne opinie na temat wózków Cybex Priam? Po młodszym dziecku mam Bugaboo Cameleon 3 i był super, ale ma juz 6 lat, wiec planujemy zmienić. I tak się biję z myślami czy kupić sprawdzony czy postawić na inny, który wpadł mi w oko, bo jest piękny w wersji kwiatowej, ale nic o nim nie wiem.

Do góry