reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Badania krwi nie wystarcza. Musza zrobić testy dokładne. Mojemu synkowi z krwi nic nie wyszło. Dlatego chodziłam po laryngologach. Tez go często głowa bolała.

reklama
Mi teściowa chciała zmieniać imie ... wysyłała smsy z propozycjami. Myślałam, że ją uduszę !!! 😡
Teraz już stwierdziłam, że powiemy dopiero jak się urodzi dzidzia 😁🤭

Blanka jednak odpada dla dziewczynki - mąż się nie zgadza 😢
To nieźle z tą teściowa. Ja nie wiem moi rodzice nigdy się nie wtracali, a tesciom wiecznie coś się nie podoba.
Mój mąż ani na Blanke ani na Helenke. Potem mówię że Hania,
Badania krwi nie wystarcza. Musza zrobić testy dokładne. Mojemu synkowi z krwi nic nie wyszło. Dlatego chodziłam po laryngologach. Tez go często głowa bolała.
OK w takim razie na następnej wizycie poproszę o skierowanie do alergologa.
Moj m też pewnie nie będzie chciał, ale my narazie nie wybiegamy w etap imion czy wyprawki. Ostatnio miesiąc temu byłam na wizycie i czasem łapią mnie myśli czy serduszko nie przestało bić bo to ten zagrożony czas jeszcze był.

Dziewczyny ma któraś córkę, fanke krainy lodu? Moja już odlicza dni do pójścia do kina na drugą część.
Ja już staram się tak nie myśleć. Co prawda też jeszcze tyle czasu do wizyty mam. Ehh straszne te czekanie

O rany, dziewczyny dobijamy do 1000 strony! :) Ja nie znam płci jeszcze więc na serio nie myślę jeszcze o imionach. Dla żartu powiedziałam znajomym że jak będzie dwóch chłopców to nazwę ich Czesław i Miłosz ;) ale serio, nie mam ulubionych imion męskich, a jeśli będzie ich dwóch to w ogóle będzie dramat ;) dla syna nie mogliśmy się zdecydować, jak się urodził to dwa dni był bezimienny :p dla dziewczynek już mam sporą listę, od Eli i Laury do Róży i Lilii :)

U mnie to samo. Dla dziewczynek mam już sporą listę a dla chłopców niestety nie..🤭

Mi teściowa chciała zmieniać imie ... wysyłała smsy z propozycjami. Myślałam, że ją uduszę !!! [emoji35]
Teraz już stwierdziłam, że powiemy dopiero jak się urodzi dzidzia [emoji16][emoji2960]

Blanka jednak odpada dla dziewczynki - mąż się nie zgadza [emoji22]
Mój teść bardzo długo na moją córkę wolał Kaśka, mówił, że to lepsze imię od Olivii [emoji2368][emoji2368] hahha

Biedny :( U nas też każde imię dziecka ( razem z bratem mamy 3 dzieci i teraz moje kolejne w drodze) komentowali A jak już się dzieciaki urodziły to się przyzwyczaili :D

U nas dość oryginalnie bo ja mam Tytusa, z kolei moja siostra ma syna Benjamina i córkę Daniele.
A u nas będzie Tola albo Kordian :)

Hej laski! [emoji10]
Wybaczcie, że przez weekend jestem tak cicho, ale to są dla nas takie dwa rodzinne dni, które spędzamy razem i staram się zdystansować od internetu i komórki.
Nie wiem jak u Was, ale bardzo mnie denerwuje jak mój mąż cały czas z nosem w komórce i sama staram się tak nie robić, a niestety zdaża mi się to samo i nieraz usłysze od niego, że wcale lepsza nie jestem.
Forum nadrobione, widziałam zaczęłyście temat imion. Ja już mam kilka na myśli, ale mąż jest kategorycznie na nie. [emoji1] Ale co ja się będę przejmować, nie on w bólach będzię wypychał dziecko z siebie, więc niech się buja. [emoji23][emoji23][emoji23]

Miłej niedzieli dziewczyny! [emoji5]

Moj m też pewnie nie będzie chciał, ale my narazie nie wybiegamy w etap imion czy wyprawki. Ostatnio miesiąc temu byłam na wizycie i czasem łapią mnie myśli czy serduszko nie przestało bić bo to ten zagrożony czas jeszcze był.

Dziewczyny ma któraś córkę, fanke krainy lodu? Moja już odlicza dni do pójścia do kina na drugą część.

Moja bratanica to fanka Krainy Lodu. Już nie może się doczekać wizyty w kinie :) Ciągle każe sobie zaplatać warkocze jak Elsa - jeden, albo Anna-dwa. A ma takie krótkie te włoski i kręcone, że to nie lada wyczyn :D

Hej laski! [emoji10]
Wybaczcie, że przez weekend jestem tak cicho, ale to są dla nas takie dwa rodzinne dni, które spędzamy razem i staram się zdystansować od internetu i komórki.
Nie wiem jak u Was, ale bardzo mnie denerwuje jak mój mąż cały czas z nosem w komórce i sama staram się tak nie robić, a niestety zdaża mi się to samo i nieraz usłysze od niego, że wcale lepsza nie jestem.
Forum nadrobione, widziałam zaczęłyście temat imion. Ja już mam kilka na myśli, ale mąż jest kategorycznie na nie. [emoji1] Ale co ja się będę przejmować, nie on w bólach będzię wypychał dziecko z siebie, więc niech się buja. [emoji23][emoji23][emoji23]

Miłej niedzieli dziewczyny! [emoji5]
U mnie tez właśnie rodzinny weekend. Krzywo na mnie patrza ze na telefonie siedze:) mi się bardzo podoba imię Tobiasz Tymoteusz albo Remigiusz a kręcą nosem wszyscy. Adaś tez im nie leży. Podoba mi się tez Piotruś ale moj brat to Piotr. Skłaniam się ku Adasiowi ale jakoś tak nie wiem. Pierwszemu synkowi od razu wiedziałam jakie nadać imię:) tez kręcili nosem ale się zawzielam:)

reklama

Wiesz co, ja też długo miałam takie straszne myśli..dużo się naczytałam o tym i zamiast się cieszyć, to chodziłam zestresowana. Ciąże prowadzą na NFZ i dla własnego spokoju psychicznego w czwartek byłam prywatnie na usg i okazało się,że wszystko jest w porządku [emoji1320] od tamtej pory jestem dużo spokojniejsza.

Do góry